Δεν αντέχεται η αδικία! Έλληνες πολίτες είπαν στον πρώην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Τρίμμη, το προφανές: «Γιατί θάψατε το ηχητικό Σαμαρά»


Σε πλήρη αμηχανία βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Τρίμμης, ο οποίος ήρθε σε επαφή με απλούς Έλληνες πολίτες και όχι με συναδέλφους του δημοσιογράφους που ξέρουν να «κουκουλώνουν» την αλήθεια.

Ο Τρίμμης ευρισκόμενος στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, προκειμένου να υπερασπιστεί την προφανή παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τον πρώην συνεργάτη του και μερκελιστή Ψαρρά, θέλησε να δώσει δηλώσεις στα κανάλια, που είναι ασφαλές περιβάλλον γι’ αυτόν.

Δυστυχώς γι’ αυτόν υπήρχαν πέριξ Έλληνες πολίτες που θέλησαν να του απευθύνουν ένα απλό ερώτημα, μιας και είναι πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, που ευαγγελίζεται την «ελευθερία του λόγου»: Γιατί θάφτηκε το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά; Φυσικά απάντηση από τον Τρίμμη δεν υπήρξε και πως θα μπορούσε να υπάρξει; Τι να πει δηλαδή; Ότι θα υπερασπιστεί τον Σαμαρά και το καθεστώς μέχρι τέλους;

Δείτε το βίντεο:
Δείτε το ηχητικό ντοκουμέντο που έθαψαν οι δημοσιογραφίσκοι:


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnes-polites-eipan-ston-prwhn-proedro-ths-eshea-trimmh-to-profanes-giati#ixzz3OhUOhWsM
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :