Οι "σωτήρες" μας πάνε με "σταθερά βήματα εμπρός" προς τον γκρεμό..


Γέμισε «σωτήρες» η τηλεόραση. (Ψοφο-)δεξιούς, μπολσεβίκους, mediaρχες. Και όταν λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια. Και το λέμε αυτό, γιατί την Χρυσή Αυγή δεν θα την δείτε ποτέ να τους ξεφτυλίζει, αφού την έχουν αποκλεισμένοι.

Οι άνθρωποι του κακού επαρχιακού θεάματος της χώρας γεμίζουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων σε αυτή τη σύντομη προεκλογική περίοδο, υποσχόμενοι και εκείνοι με τη σειρά τους πως θα σώσουν τη χώρα. 

Δημοσιογράφοι, σχολιαστές, παρουσιαστές, και ποδηλάτες, υποδύονται τους ειδικούς και έχουν τις λύσεις στο τσεπάκι τους, διεκδικώντας να «ανταλλάξουν» την τηλεοπτική τους απήχηση σε ψήφους και σε θέση στο κοινοβούλιο, (βλ. 8-10 χιλιάρικα).

Οι περισσότεροι αυτόκλητοι διασώστες προερχόμενοι από τον κλάδο των ΜΜΕ, τα προηγούμενα χρόνια της «φούσκας» έκαναν μόνο τη δουλειά τους στα ΜΜΕ, χωρίς να κοιτάνε γύρω τους, και δίχως να συμμετέχουν στους κοινωνικούς αγώνες.

Κάποιοι μάλιστα διακρίθηκαν για τις ιδιαίτερα δαπανηρές τους εκπομπές στην κρατική ραδιοτηλεόραση και ξεχώρισαν για τη σιωπή τους, ακόμη και όταν η συγκυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ. 

ΔΕΝ ψηφίζουμε τους δημοσιογράφους που υπάρχουν στα ψηφοδέλτια, γιατί απέδρασαν από τα ζημιογόνα media στα οποία δούλευαν, παίρνοντας από τις ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις την υπεραξία της προβολής τους, αφήνοντας τα χρέη στους άλλους, δηλαδή στις τράπεζες, που ανακεφαλαιώνονται από εμάς, άρα τα χρέη τα άφησαν σε εμάς, και τώρα εκείνοι έρχονται να μας σώσουν!

Όσοι έχουν απομείνει στα παράθυρα δίνουν σκληρό αγώνα για να διατηρηθεί το σημερινό τοπίο πιέζοντας όσο μπορούν και τους φερόμενους ως διαδόχους - διαχειριστές του συστήματος.

Αδυνατούν όμως να ρίξουν έστω και μια ματιά στα οικονομικά στοιχεία των επιχειρήσεων που εργάζονται και να απαντήσουν με ειλικρίνεια για το πως ακόμη τα Μέσα αυτά μπορούν να εκπέμπουν στηριζόμενα μόνο σε δάνεια, με ελάχιστα έσοδα από διαφημίσεις και κεφάλαια.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :