Κλάααμα στο Πασόκ για την επίσημη παρουσίαση ενός ακόμη κλεφτοπασόκ υπο τον Παπανδρέου


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

4 Πασόκ θα κατέβουν τελικά στις εκλογές. Το κλεφτοαπασόκ του Βενιζέλου, το κλεφτοπασόκ του Τσίπρα, το κλεφτοπασόκ του Θεοδωράκη και το κλεφτοπασόκ του Παπανδρέου.
Το κλεφτοπασόκ του Βενιζέλου έφτασε να κατηγορεί τον κ. Παπανδρέου ότι ιδρύει «το δικό του προσωπικό και ιδιόκτητο κόμμα» και ότι «συμπεριφέρεται ως κληρονόμος που θέλει να καταστρέψει το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο πατέρας του». «Ποιος είναι συνεπώς ο λόγος που οδηγεί έναν πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό, τον άνθρωπο που έλαβε τις καταλυτικές αποφάσεις για την ένταξη στο αρχικό μνημόνιο το 2010, να επιχειρεί να διασπάσει το κόμμα του; Η τοποθέτηση του τώρα γίνεται άραγε από σκοπιά «μνημονιακή» ή μήπως «αντιμνημονιακή»; Δεν υπάρχει πολιτικός λόγος, ούτε ιστορική και ηθική βάση. Τα κίνητρα είναι στενά προσωπικά» τόνισε η κυρία Καϊλή, η οποία προφανώς δεν ξεχνάει πως έχασε την έδρα της από τον ΓΑΠ.

Κ. Καϊλή μας, ο  ΓΑΠ είναι ανήθικος και παράλογος γιατί μας έχωσε στα μνημόνια.
Κατανοούμε πως με εντολή Βενιζέλου είπατε πως ενοχλεί το Πασοκ γιατί ιδρύει «το δικό του προσωπικό και ιδιόκτητο κόμμα». Το Ποτάμι ας πούμε, δημιουργήθηκε μετά από παν-λαϊκό αίτημα; Αφού κι εκεί δικοί σας είναι.
Δεν ξέρω αν πρέπει να αρχίσω να γελάω ή να κλαίω…
Το σίγουρο είναι ότι το επόμενο 20ήμερο έχουμε να δούμε …Πολλές παραστάσεις…
Βρε ούστ από δω παλιοκλεφταράδες.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :