Ο Κώστας Αλεξανδράκης απαντά στις ερωτήσεις της Πόπης Σουφλή από τα "Αττικά Νέα": "Η φυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι κατάλυση της Δημοκρατίας""Δεν καλούν την ΧΑ στα κανάλια με το πρόσχημα της κακουργηματικής δίωξης. Την ίδια στιγμή αφήνουν στην θέση του τον… υπόδικο Γεωργίου, να βγάζει τα επίσημα στοιχεία!
Εάν κάποτε βρεθούν πραγματικοί εισαγγελείς σε αυτή την χώρα, Άδωνις, Πλεύρης κλπ θα μπουν φυλακή για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης",
είπε μεταξύ άλλων στην τελευταία εκπομπή του, που κατά κοινή ομολογία όσοι την είδαν, είπαν πως ήταν η καλλίτερη εκπομπή που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος.
Με αφορμή αυτές τις φράσεις, αλλά και τις όλο και περισσότερες φωνές ανθρώπων που μιλούν για ΝΟΘΕΙΑ στις επερχόμενες εκλογές, είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Υπεύθυνο Τύπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Κώστα Αλεξανδράκη, θέτοντάς του δυο ερωτήματα.

A.N. Το πρώτο, αφορά στο αίτημα αποφυλάκισης του αρχηγού του κόμματος και των βουλευτών, ενόψει των εθνικών εκλογών και την αναμενόμενη απόφαση της "δικαιοσύνης".

Κώστας Αλεξανδράκης: "Στην Ελλάδα, έχουμε χάσει το μέτρο της ορθής σκέψης, κάνοντας το θυμικό ένα ξέφραγο αμπέλι, όπου η λογική δεν βρίσκει έδαφος ν' αναπτυχθεί και να παράγει το σωστό αποτέλεσμα. Δεν ζυγίζει τα στοιχεία...δεν διερευνά.

Η ομαδική φυλάκισή τους, προκάλεσε οργή στους εχέφρονες και όχι στους έχοντες κομματικές παρωπίδες. Ήταν μια ακόμη μορφή κατάλυσης της Δημοκρατίας.

Πράγματι έγινε μία ομαδική αίτηση αποφυλάκισης των αδίκως και παρανόμως έγκλειστων Συναγωνιστών - Βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Η αθωότητα των Συναγωνιστών είναι προφανής και γνωστή σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό. Πέραν του γεγονότος ότι δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να εμπλέκει οποιονδήποτε Βουλευτή της Χρυσής Αυγής με οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια, υπάρχει και η αποκάλυψη ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνήσει σε ανώτατο δικαστικό, διατάσσοντας την προφυλάκιση Βουλευτών.
Παρόλα αυτά δεν αναμένουμε κάποια θετική εξέλιξη στις αιτήσεις αποφυλακίσεως διότι πολύ απλά δεν συμφέρει κάτι τέτοιο το παραδικαστικό κύκλωμα, τον πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία. Η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι καθαρά πολιτική και ως εκ τούτου οι εξελίξεις γύρω από αυτήν καθορίζονται από καθαρά πολιτικά κριτήρια".


Α.Ν. Η δεύτερη ερώτηση, αφορούσε τον κίνδυνο της νοθείας, με δεδομένο τον ελεγχο τηςSINGULAR LOGIC από σιωνιστικά κέντρα εξουσίας εκτός Ελλάδας.

Κώστας Αλεξανδράκης:  "Με ρωτάτε τι δυνάμεθα να πράξουμε δια τον κίνδυνο της νοθείας, ιδιαιτέρως την στιγμή που η Singular Logic πέρασε υπό τον έλεγχο της Τραπέζης Πειραιώς, η οποία έχει πολύ συγκεκριμένες διασυνδέσεις στο εξωτερικό.

Η διαδικασία του ελέγχου του εκλογικού αποτελέσματος εξαρτάται κατά πολύ μεγάλο μέρος από τους εκλογικούς αντιπροσώπους, οι οποίοι παραβρίσκονται στην καταμέτρηση και καταγράφουν το εκλογικό αποτέλεσμα εκάστου τμήματος.

Η απόδειξη αυτή φέρει την υπογραφή του δικαστικού αντιπροσώπου και έρχεται απευθείας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Λεωφόρο Μεσογείων και οι όποιες διαφοροποιήσεις από αυτή καταγγέλλεται άμεσα και αντιμετωπίζεται δικαστικά.

Συνεπώς ο έλεγχος του εκλογικού αποτελέσματος περνά απευθείας στον Ελληνικό Λαό, ο οποίος πρέπει να διαφυλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα της αρεσκείας του. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε φροντίσει την στελέχωση των εκλογικών τμημάτων με ανθρώπους της Χρυσής Αυγής.


Όποιος, όμως, θέλει να συνδράμει και αυτός σε αυτή την προσπάθεια, μπορεί να επικοινωνεί καθημερινώς στα γραφεία της Λεωφόρου Μεσογείων στο τηλέφωνο 210-6985121 και ώρες 09:00 - 21:00 και να δηλώσει την συμμετοχή του ως εκλογικός αντιπρόσωπος".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :