Αντώνη, ρώτα και τον Αλέξη! Ο μπαμπάς του Νικόλα θέλει να μάθει, τα λεφτά, που θα τα βρείτε;


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Ρωτάμε και τους δυο, που μας το παίζουν "μεγάλοι ηγέτες" που θα λύσουν τα προβλήματα της ζωής μας. Πού θα βρουν τα λεφτά; Τι νόμισμα θα έχουμε; Τι θα πουν στη Μέρκελ; Ποιο είναι το Ρlan B; Τι θα τους κάνουν τους λαθρομετανάστες;

Κανένα ερώτημα δεν έχει απαντηθεί από κανέναν για το τι πρέπει να προσφέρουν στους δανειστές ώστε να εξασφαλίσουν την επόμενη δόση. Κανένα ερώτημα για τις συντάξεις, τις απολύσεις και τους εκατομμύρια των ανέργων. Ακούμε προγράμματα των 300.000 συσσίτια, λες και θα παλέψουμε όλοι οι υπόλοιποι των εκατομμυρίων για μια θέση στον ήλιο.

Καλές είναι και οι επισκέψεις στα εργοτάξια των εθνικών εργολάβων, αλλά καλό είναι να ακούμε και πόσο θα πάνε τα διόδια και οι κρατικές ενισχύσεις. Καλό θα ήταν γενικότερα να ακούσουμε επιτέλους ποιοι θα κληθούν στις 26 Ιανουαρίου να χρηματοδοτήσουν τα κυβερνητικά προγράμματα της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ και πόσο φυσικά θα μας κοστίσει ο καυγάς.

Μην τους ρωτάτε... Σκεφτείτε πόσα σας περισσεύουν και πόσα είστε διατεθειμένοι να σας πάρουν και οι δυο όταν συγκυβερνήσουν.
Έχετε σπίτι; Το χρωστάτε; Έχετε δάνειο με υποθήκη το σπίτι σας; Αυτά αρκούν για αρχή. 
Μετά ακολουθεί η οικογένεια σας που θα πουληθούν ως σκλάβοι και φυσικά εσείς που θα εργάζεστε με 200 ευρώ και αυτά ίσως μικτά! 

Ξέρετε πως δεν σας λέμε ποτέ ψέμματα. Ρωτήστε τους κι εσείς όπου τους βρείτε και θα δείτε πως θα σας απαντήσουν, όπως λέει ο λαός, "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε". 
Τα μάθατε πια, πληρώνετε κι εσείς κι εγώ από το 2009 χωρίς τέλος. Οι περισσότεροι εξαντληθήκαμε για να κάνουμε τα πολιτικά παιχνίδια του κάθε πρωθυπουργού με τον Σοϊμπλε και τα άλλα κοράκια της Ε.Ε. Εγώ ξεκαθάρισα πλέον. Εσείς; Θα συνεχίσετε να σας εξαπατούν;

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :