Πιστεύω στην Ελλάδα - Ψηφίζω Χρυσή ΑυγήΜε εκβιασμούς, φόβο ή ακόμα και ψεύτικες ελπίδες, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προσπαθούν να διασώσουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στο οποίο ανήκουν. Καλλιεργούν την πόλωση και την τρομοκρατία στους Έλληνες ώστε να τους πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Δυστυχώς όμως για κείνους και ευτυχώς για τον Ελληνισμό, σήμερα υπάρχει ένα πραγματικά ασυμβίβαστο Κίνημα με ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι δεν λυγίζουν μπροστά στην αμαρτωλή τους εξουσία.

Υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΦΩΝΗ που είναι και η μεγάλη ελπίδα Αντίστασης σε τοκογλύφους και μπολσεβίκους.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ: Μαυρίστε τον εθνομηδενισμό της αριστεράς. Μαυρίστε τις ψεύτικες υποσχέσεις των «σοσιαλιστών» με τις μεγάλες καταθέσεις και τις μετοχές.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΝΔ: Μαυρίστε τους όψιμους «αντικομμουνιστές, τους πατριδοκάπηλους παλιάτσους της χαζοδεξιάς που μόλις χθες θυμήθηκαν την λαθρομετανάστευση και τον «κομμουνιστικό κίνδυνο».

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της Πατρίδας. Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να γκρεμίσει την Δικτατορία των διεφθαρμένων.

Στις 25 Ιανουαρίου ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ – Δυναμώνουμε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για να ανακαταλάβουμε την Πατρίδα μας από τους προδότες και τους κλέφτες.

Στις 25 Ιανουαρίου όσοι ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στην Ελλάδα, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Νίκος Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pisteuw-sthn-ellada-pshfizw-chrush-augh#ixzz3OuKGJirX
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :