Τους δούλεψαν τους δικαστικούς με τα αναδρομικά που δήθεν θα έπαιρνανΓράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Εφόσον η παράγκα του Παναθηναϊκάκια δεν μπόρεσε να στείλει όλη την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φυλακή οι απερχόμενοι τους τιμώρησαν!

Και ενώ όλος ο Ελληνικός λαός διαμαρτύρεται για την χασούρα του μισθού και της ζωής του από τις μνημονιακές επιλογές των συγκυβερνήσεων του συνόλου του πολιτικού συστήματος, διαμαρτύρεται και για την επιλεκτική, από μέρους των δικαστών, εφαρμογή των νόμων. Αλλά τον λαό δεν τον ακούει κανείς. Εκείνους; 

Έγγραφο με το οποίο εκφράζει τη δυσαρέσκειά των δικαστικών για τη μη καταβολή των αναδρομικών τους έστειλε στον υπουργό Δικαιοσύνης η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Το έγγραφο αναφέρεται και γενικότερα στις εκκρεμότητες που παραμένουν σε σοβαρά θεσμικά ζητήματα του κλάδου λόγω της προκήρυξης βουλευτικών εκλογών. Μεταξύ αυτών η συμπλήρωση των κενών οργανικών θέσεων πρωτοδικών, οι κανονισμοί των δικαστηρίων και τα αναδρομικά μετά τις αποφάσεις του Μισθοδικείου.

Για το ζήτημα των αναδρομικών, η Ένωση μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Θα θέλαμε και πάλι να σας μεταφέρουμε την έντονη δυσαρέσκεια όλων των δικαστικών λειτουργών, για τους χειρισμούς και τις ρυθμίσεις, σχετικά με την καταβολή των αναδρομικώς οφειλομένων διαφορών των ποσών, που είχαν παρακρατηθεί για το χρονικό διάστημα από 1.8.2012 έως 30.6.2014».

Εξαπάτησαν και τους δικαστικούς, που τόσο τους χρησιμοποίησαν στην βρώμικη υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Θα στεναχωρηθούν αν εξαπατήσουν εσένα που πίστεψες τα ψεύδη τους κατά εξακολούθηση; 

ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ - Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :