ΠΡΟΣΟΧΗ! Το όλον ΠαΣοκ, με όποιο όνομα και αν κατέβει (Σύριζα, ΝΔ, Ποτάμι, Πασοκ) ετοιμάζει ξανά την κουτάλα


Πολλά τα κόμματα, πολλοί οι υποψήφιοι αλλά το σκεπτικό όσων θα έπρεπε να είναι στην φυλακή αντί να κάνουν κόμμα, ξεπερνά τα όρια!

Στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Παπανδρέου, θα φιγουράρει το όνομα του πρώην διοικητή του ΟΑΕΔ, Ηλία Κικίλια. Ο κ. Κικίλιας είναι επί σειρά ετών φίλος με τον Γιώργο Παπανδρέου, όμως γνωστός στο πανελλήνιο έχει γίνει για τις προσλήψεις των συγγενών του.

Ο κ. Κικίλιας, λοιπόν, φρόντισε πρώτα να τακτοποιήσει την αδελφή της συζύγου του, την κ. Βασιλική Χάραρη του Ιωάννη, η οποία με απόφαση που υπέγραψε ο ίδιος (Β118669/5/5/10) διορίστηκε ως μετακλητή υπάλληλος και γραμματέας του στον ΟΑΕΔ. Λίγο μετά, για την ακρίβεια παραμονές Πρωτοχρονιάς του 2011, ο κ. Κικίλιας αποφάσισε να τακτοποιήσει και τη σύζυγό του, η οποία μέχρι τότε εργαζόταν στη θυγατρική του ΟΑΕΔ Παρατηρητήριο Απασχόλησης Ερευνητική Α.Ε.

Μπροστά στον κίνδυνο η εταιρία αυτή να κλείσει, ο κ. Κίκίλιας με το ΦΕΚ Γ 1303/31-12-2010 μετατάσσει την κυρία Αναστασία Χάραρη του Ιωάννη στον ΟΑΕΔ. Λίγους μήνες όμως μετά, και συγκεκριμένα στις 11 Μαΐου του 2011, η κυρία Χάραρη μετατάσσεται εκ νέου στο Ελεγκτικό Συνέδριο (ΦΕΚ 297) Τρεις μήνες αργότερα όμως, στις 17 Αυγούστου του 2011, η μετάταξη αυτή (ΦΕΚ 571) ανακαλείται και η κυρία Χάραρη επιστρέφει στον ΟΑΕΔ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :