Αυτή είναι δημοκρατία! Απαγόρευσαν σε οπαδούς της ΑΕΚ να παρευρεθούν στην ομιλία του Τσίπρα! Εμ, δεν θέλατε Παναγιώταρο στην Περιφέρεια...


Ένα... εντυπωσιακό περιστατικό συνέβη στην Κομοτηνή, την οποία επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είχε γίνει γνωστό από χθες, οπαδοί της ΑΕΚ στην Κομοτηνή είχαν ετοιμάσει (και ανεβάσει) πανό υπέρ του γηπέδου, εν αναμονή της σημερινής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη. Σκοπός τους ήταν (κρατώντας το συγκεκριμένο πανό) να παραβρεθούν στην προεκλογική συγκέντρωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και για τον λόγο αυτό, συγκεντρώθηκαν περίπου 50 άτομα στο κλαμπ της Original Κομοτηνής. Ωστόσο, λίγη ώρα πριν αναχωρήσουν για την ομιλία, στον χώρο κατέφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας (και κλούβα των ΜΑΤ), για να τους... αποκλείσουν εκεί. Συγκεκριμένα τους ενημέρωσαν ότι υπάρχει καταγγελία πως ετοιμάζουν... αντισυγκέντρωση και ότι σε περίπτωση που δώσουν το "παρών" στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, θα συλληφθούν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η αστυνομία όσο και οι οπαδοί βρίσκονται ακόμη αυτή την ώρα στον σύνδεσμο της Κομοτηνής!

Έχετε ακόμη την ελπίδα πως θα φτιάξουν αυτοί μόλις εκλεγούν, γήπεδο για την ηρωϊκή ΑΕΚ; 

Δείτε το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής, της αυτοδιοικητικής έκφρασης των Ελλήνων Εθνικιστών και μετανοιώστε όσοι ψηφίσατε την Δούρου, όπως και τώρα θα συμβεί αν ξεγελαστείτε και δεν ψηφίσετε το κόμμα του Ελληνισμού! την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 


"Υπέρ των άρθρων 81-82 που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ τάχθηκε σήμερα η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της.

H ανακοίνωση:

Η Χρυσή Αυγή υπερψηφίζει το άρθρο που αφορά την ανέγερση κέντρου αθλητισμού της ΑΕΚ με επωνυμία «Αγία Σοφία – Νέα Φιλαδέλφεια». Με τον σωστό σχεδιασμό θα προάγεται το αθλητικό ιδεώδες αρκεί να πραγματοποιηθούν τα σωστά αντισταθμιστικά μέτρα με την πύκνωση των χώρων πρασίνου στο υπόλοιπο άλσος της Φιλαδέλφειας και να μην υπάρξει πλήρης τσιμεντοποίηση.

Μόνο ο τίτλος «Αγία Σοφία - Νέα Φιλαδέλφεια» παραπέμπει στις σκλαβωμένες πατρίδες και το ένδοξο παρελθόν του Βυζαντίου, κάτι που ενοχλεί όλους τους «προοδευτικούς».ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :