"Ελεύθερη" και "αντικειμενική" ενημέρωση; Η Μαρία Αντωνιάδου της ΕΣΗΕΑ νέα κυβερνητικός εκπρόσωποςΓράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Καθημερινά όλο και περισσότεροι "δημοσιογράφοι", και τα εισαγωγικά τα βάζουμε γιατί όσοι επιλέγουν την αντικειμενική ενημέρωση του κόσμου ΔΕΝ μπορεί να είναι διορισμένοι, τοποθετούνται σε ψηφοδέλτια, ή σε επιτροπές, ή σε θέσεις κυβερνητικών εκπροσώπων. 

Και υπάρχει ένα νομικό και ηθικό θέμα. Όταν αποστέλλεται ένας κομματικοποιημένος δημοσιογράφος να καλύψει εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, ώστε να ενημερώσει την κοινωνία, πόσα από όσα θα ακούσει και δει, θα τα παρουσιάσει όπως θα έχουν παρουσιαστεί; 

Να μην σας ταλαιπωρούμε. Έχουμε την απόδειξη των 2 - 3 τελευταίων ετών. Ότι έχουν πει είναι ΛΑΣΠΗ και ΨΕΥΔΗ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ! Αυτήν την "αντικειμενική" ενημέρωση πρεσβεύουν.

Ιδού:

Η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, αναμένεται να διαδεχτεί τη Σοφία Βούλτεψη στη θέση της κυβερνητικού εκπροσώπου.

Η κ. Βούλτεψη αποχωρεί από το συγκεκριμένο πόστο, καθώς θα είναι υποψήφια στη Β' Αθηνών.

Η κ. Αντωνιάδου αποτελεί επιλογή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με την τοποθέτησή της να αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Αναρωτιόμαστε, από την επιστολή που υπέγραφαν οι 31 "ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι" κοινοβουλευτικοί συντάκτες έμεινε κανένας "αναξιοποίητος" και ακομμάτιστος είτε από την ΝΔ είτε από το Πασοκ, είτε από τον Συριζα ή άλλο κόμμα, ώστε να τους εμπιστευόμαστε σε όσα μας λένε;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :