Ηλίας Κασιδιάρης: Λευτεριά στην Πατρίδα - Ψήφο στην Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟΣτα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων προσήλθε πριν λίγη ώρα ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας εναντίον του, χρηματοδοτούμενου από την Μέρκελ, δημοσιογράφου Δημήτρη Ψαρρά.


Πρόκειται για μία υπόθεση που αφορά την κατάφορη παραβίαση προσωπικών δεδομένων που πραγματοποίησε ο εν λόγω «δημοσιογράφος», δημοσιεύοντας προσωπικά βίντεο του Συναγωνιστή, τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του από συγκεκριμένο κύκλωμα επιόρκων, που συντόμως θα αποκαλυφθεί σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό.

Προσερχόμενο στα δικαστήρια, συνοδευόμενος από πάνοπλους αστυνομικούς με αυτόματα, ο Συναγωνιστής έθεσε το πραγματικό διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών, λέγοντας προς τους δημοσιογράφους: «Λευτεριά στην Πατρίδα – Ψήφο στη Χρυσή Αυγή».

Αυτό είναι και το πραγματικό δίλημμα των εκλογών, αφού στις εκλογές κατέρχονται, ουσιαστικά, δύο κόμματα. Από την μία πλευρά βρίσκεται η Χρυσή Αυγή και από την άλλη μεριά η κλεπτοκρατία και το κατεστημένο που την πολεμούν!Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-kasidiarhs-leuteria-sthn-patrida-pshfo-sthn-chrush-augh#ixzz3OhLluQSy
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :