Η πράσινη σημαία του Ισλάμ πάνω από την Αθήνα - Εκεί που ο Καμίνης καλούσε τα ΜΑΤ για να μην μοιράσει η Χρυσή Αυγή τρόφιμα - Φωτορεπορτάζ, ΒίντεοΦωτορεπορτάζ και βίντεο από το makeleio.grΧιλιάδες μουσουλμάνοι έχουν κατακλύσει αυτή τη στιγμή το κέντρο της Αθήνας.


Μουσουλμάνοι κάθε ηλικίας κρατώντας στα χέρια τους πράσινες σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα κινούνται στο κέντρο και τους γύρω δρόμους.Για τους μουσουλμάνους η σημερινή μέρα ονομάζεται Mawlid al-Nabi, είναι αργία γιορτάζεται από κάποιους μουσουλμάνους, η οποία τιμά τη γέννηση του προφήτη Μωάμεθ.

Λαμβάνει χώρα την 12η ημέρα του ισλαμικού μήνα Rabi al-Awwa. Η γιορτή αρχίζει το βράδυ της 2ας Ιανουαρίου και συνεχίζεται μέχρι το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου. Μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας που για εκείνους είναι μέρας θριάμβου, χαράς και τεράστιας σημασίας.Μέσα από μεγάφωνα…. φώναζαν συνθήματα υπέρ του προφήτη τους και καλούσαν όσους μουσουλμάνους υπάρχουν στην Αθήνα να τους ακολουθήσουν….

Διαβάστε περισσότερα: Η πράσινη σημαία του Ισλάμ πάνω από την Αθήνα - Εκεί που ο Καμίνης καλούσε τα ΜΑΤ για να μην μοιράσει η Χρυσή Αυγή τρόφιμα - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο | Χρυσή Αυγή
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :