Μετά και την παραίτηση Ανδρεουλάκου, Σταύρου κλπ, αμετανόητοι αριστεροί, μουσουλμάνοι και όλες οι αποχρώσεις του ψευτοσοσιαλισμού στο ψηφοδέλτιο του Σαμαρά!Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Ένας ένας, οι βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ "αποχωρούν", με διάφορες προφάσεις, από το ψοφοδεξιό μαντρί ώστε να μην έχουν συμμετοχή σε όσα θα βρούν τον Σαμαρά τις επόμενες μέρες και το βράδυ των εκλογών. Σήμερα και ο Ανδρεουλάκος τους γύρισε την πλάτη!

Οπότε τι μένει στον δεξιό ψηφοφόρο για να υπερασπιστεί δήθεν;  
Τους μετανοημένους και αμετανόητους αριστερούς, τους μουσουλμάνους και όλες τις αποχρώσεις του ψευτοσοσιαλισμού που υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο του Σαμαρά!  Του μοναδικού Λενινιστή ηγέτη - να φταίνε άραγε οι σύμβουλοι τύπου Λαζαρίδη; - ενδεδυμένου την προβιά του δεξιού, που πέρασε από την Ελλάδα. 

Έτσι όπως το πάει μάλιστα ο Σαμαράς, η μελλοντική κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, που ο Σαμαράς προτείνει και καλεί τους οπαδούς της ΝΔ να ψηφίσει - για να μην έρθει η αριστερά (!!!) -  θα έχει κάθε καρυδιάς καρύδι στα σπλάχνα της εκτός από δεξιούς, πουλώντας με τρόπο ανεπίτρεπτο τον αγνό αγώνα κάθε οπαδού της. 
Νοιώθουν υπερήφανοι με αυτά τα καμώματα του αποστάτη οι ψηφοφόροι της ΝΔ; Και βέβαια όχι!

Όλοι εκείνοι που στρατεύονται σήμερα "για την τιμή της παράταξης", ΔΕΝ το αντέχουν!  
Ως απάντηση λοιπόν στα καλέσματα των σειρήνων, που ζητούν "συστράτευση", για το καλό του Οικονόμου, της Γκερέκου και όλων των άλλων αριστερών παραφερναλίων δίνουν μια απάντηση!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Η ΜΟΝΗ Ε Θ Ν Ι Κ Η ΕΠΙΛΟΓΗ!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :