Ο Σαμαράς στην πορεία ενάντια στους τζιχαντιστές... Φήμες λένε πως ακούστηκε να ψελλίζει "Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία" αλλά σώπασε μόλις αντίκρυσε την Μέρκελ. Όπως σιώπησε και σιωπά για τις δολοφονίες των Χρυσαυγιτών από τους αριστερούς τρομοκράτες


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Στη μεγαλειώδη διαδήλωση στο Παρίσι ενάντια στην τρομοκρατία των τζιχαντιστών πήραν μέρος δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι και πολλοί αρχηγοί κρατών.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και οι ηγέτες 50 περίπου κρατών, μεταξύ των οποίων ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, διαδήλωσαν εναντίον της τρομοκρατίας.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούτ Αμπάς, ο οποίος διαδήλωνε σε απόσταση λίγων μέτρων από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Αντώνης Σαμαράς απαθανατίστηκε να διαδηλώνει και μάλιστα να σχηματίζει «αλυσίδα» με άλλους ηγέτες.

Υ.Γ.1: Ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής φήμες, θέλουν τον Έλληνα Πρωθυπουργό να ψελλίζει το σύνθημα σταθμό - για την Ελληνική πραγματικότητα - έτσι που τα έχει κάνει ο αρχιτρομοκράτης του Ελληνικού λαού: "ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...". Αλλά μόλις τον είδε η Μέρκελ έβγαλε τον σκασμό... Έτσι λένε, έτσι σας λέμε πως έγινε... 

Υ.Γ.2: Τολμά ο υποκριτής να διαδηλώνει κατά της τρομοκρατίας, όταν ο ίδιος κατατρομοκρατεί τον λαό του και φυλακίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους; Ας ρωτήσει και τους 50 πολιτικούς Αρχηγούς κρατών.
Σε ποια χώρα συμβαίνουν όσα συνέβησαν στην Ελλάδα επί της πρωθυπουργίας του; 
Που αλλού είναι προφυλακισμένος ΑΔΙΚΑ - ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ο Αρχηγός και οι βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; 
Που αλλού έχει στερηθεί ο πολιτικός λόγος σε Βουλευτή εκλεγμένο από τον λαό;

Υ.Γ.3: Για την τρομοκρατία της Αριστεράς που από τις σφαίρες των τρομοκρατών της έπεσαν οι Αθάνατοι Συναγωνιστές, Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης έχουμε να κάνουμε ετεροχρονισμένα έστω, καμμία δήλωση; Θυμίζουμε πως η εν λόγω τρομοκρατική επίθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ουδέποτε καταδικάστηκε από τον Σαμαρά, τον Παπούλια ή οποιονδήποτε άλλο πολιτικό ταγό. Περί της επιθέσεως σιώπησε και ο ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα... «είναι Τσαρλί».

Τσαρλατάνοι... !!!

Όχι στην τρομοκρατία της ψοφοδεξιάς και την συνενοχή της Αριστεράς.
Λευτεριά στους Εθνικιστές - Τιμή και δόξα στους Ήρωες - Η Ελλάδα θα νικήσει!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :