Ποιος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, που κόπηκε την τελευταία στιγμή από τα ψηφοδέλτια της Β' Αθηνών, δήλωνε στο στενό του κύκλο πως γλίτωσε...Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Δείτε το κλίμα που επικρατεί στους υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, που τρέμουν τις ίδιες τους τις συνιστώσες. Μάθαμε πως υποψήφιος που κόπηκε την τελευταία στιγμή από τα ψηφοδέλτια της Β' Αθηνών , δήλωνε στο στενό του κύκλο πως... γλίτωσε!!!

- Γλίτωσες;;; Τον ρωτούσε το πολιτικό του περιβάλλον...
- Γλίτωσα, δεν θα πει τίποτα! Πως θα μπορούσα να υπερασπιστώ τον Τρεμόπουλο και όλα όσα έχει πει για τα Σκόπια λειτουργώντας με ανθελληνικά επιχειρήματα, τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας λανθασμένη επιλογή τη σύμπλευση Τρεμόπουλου και την αποδοχή του από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Αφού του πούμε του φίλου μας πως καλά θα κάνει να δει καλύτερα το πρόγραμμα του Σύριζα για τα Εθνικά θέματα θα απευθύνουμε ενα ερώτημα σε όλους εκείνους που έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν Σύριζα, "για να δούμε και κάτι άλλο", λογική που αρνούμαστε να δεχθούμε, γιατί θέλουμε ψηφοφόρους που λειτουργούν όχι με την παρόρμηση και τους πειραματισμούς (που τόσο μας έχουν στοιχίσει στο παρελθόν), αλλά σκέφτονται και αποφασίζουν για το κοινό μας μέλλον, αφού πρώτα έχουν ενημερωθεί για τις θέσεις και τα προγράμματα των κομμάτων και αφού έχουν εξετάσει προηγουμένως την ειλικρίνεια και την συνέπεια του επιλεγμένου κόμματος στην πορεία των χρόνων.

Ξέρετε τι έχει πει και τι λέει ο Σύριζα για τα Εθνικά θέματα και γιατί ενσωματώνει με ευκολία τον Τρεμόπουλο στην δύναμη της; Γιατί συμφωνούν αμφότεροι με την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια. Συμφωνούν πως το Αιγαίο ΔΕΝ είναι θαλασσα Ελληνική, αλλά "ανήκει στα ψάρια του". Και κυρίως συμφωνούν πως ο Κεμάλ, που μακέλεψε τους Έλληνες της Ιωνίας πρέπει να τιμάται ως ήρωας, γιατί "είναι παιδί της Θεσσαλονίκης"....ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :