Η Ευρώπη μιλά για κίνδυνο από τους Ισλαμιστές κι εμείς στην χώρα μας έχουμε εκατομμύρια από δαύτους και αδιαφορούμε


Ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Υπηρεσίας (Europol), ο Ρομπ Γουάινραϊτ, δήλωσε σήμερα ότι η Γηραιά Ήπειρος είναι αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλειά της την τελευταία δεκαετία και πλέον, αναφερόμενος στο γεγονός ότι έως και 5.000 Ευρωπαίοι έχουν ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος και πολεμούν στη Συρία, θέτοντας σε κίνδυνο τις πατρίδες τους, όπως έκρινε.

Ο Γουάινραϊτ επανέλαβε τις προειδοποιήσεις επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών και ορισμένων πολιτικών ηγετών ότι ευρωπαϊκές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν «κενά» από επιχειρησιακή άποψη, κάτι που πιθανόν εκθέτει τις χώρες αυτές σε κίνδυνο.

Πρόκειται «ασφαλώς για την πιο σοβαρή απειλή που έχει αντιμετωπίσει η Ευρώπη μετά την 11η Σεπτεμβρίου (2001)», είπε ο Γουάινραϊτ μιλώντας ενώπιον μιας επιτροπής του βρετανικού κοινοβουλίου.

Πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν τεθεί σε κατάσταση επιφυλακής μετά τις επιθέσεις που πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα ένοπλοι ισλαμιστές στο Παρίσι, στις οποίες σκοτώθηκαν 17 άνθρωποι. Η Γαλλία ανέπτυξε 10.000 στρατιωτικούς.

Και η Ελλάδα κύριε, που οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ μάζεψαν εδώ όλους τους λαθρομετανάστες της γης και τώρα ο Σύριζα έρχεται να τους νομιμοποιήσει;;; 

ΒΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :