Πρωτοχρονιά 2015 και οι διωγμοί των Χριστιανών στα αραβοαφρικανικά κράτη όπου κυριαρχεί ο Ισλαμισμός συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό


Νιγηρία:Πραγματοποιήθηκε βομβιστική έκρηξη αυτοκτονίας σε μία εκκλησία ευαγγελιστών.


Ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχτηκε σήμερα ανήμερα πρωτοχρονιάς σε μία ευαγγελική εκκλησία στην Gombe, βορειοανατολικά της Νιγηρίας.Τραυματίστηκαν αρκετοί άνθρωποι σύμφωνα με αξιωματούχο της διάσωσης και σύμφωνα με μάρτυρες.

Ένας άνδρας,προφανώς ισλαμιστής, ο οποίος οδηγούσε μια μοτοσικλέτα προκάλεσε βομβιστική έκρηξη το πρωί της πρωτοχρονιάς στο μπροστινό μέρος της Ευαγγελικής Εκκλησίας της Δυτικής Αφρικής στην Gombe.Το συμβάν επιβεβαιώθηκε και από αυτόπτες μάρτυρες, αφού εμποδίστηκε παράλληλα και η είσοδος τους στο κτίριο.

______________________________________________________________________________

Οι ισλαμιστές που μάχονται την κυβέρνηση Άσαντ με την πολιτική και πολεμική νομιμοποίηση που τους πρόσφερε σύσωμη η Δύση με τον αντιασαντισμό και τη δαιμονονοποίηση ενός ηγέτη στόχευσαν με οβίδα και την συρορθόδοξη επισκοπή στο Χαλέπι. Η επίθεση προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές στις κτιριακές εγκαταστάσεις εκδηλώθηκε την Τρίτη 30.12.2014.Η οβίδα έπληξε αρχικά τη στέγη του κτιρίου.Κανείς από το γηροκομείο ή από το προσωπικό της επισκοπής δεν έπαθε τίποτα. (new.alepposuryoye)Οι εικόνες αυτές ξυπνούν τις εφιαλτικές και αγωνιώδεις εικόνες που είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο λίγες ημέρες πριν από την απαγωγή του ο ελληνορθόδοξος επίσκοπος Χαλεπίου Παύλος από την αντίστοιχη επίθεση της ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης και των στρατηγικών συμμάχων της τζιχαντιστών επίσης με οβίδες στην ελληνορθόδοξη επισκοπή Χαλεπίου. Κανείς τότε δεν πήρε το μήνυμα και προέκυψε και η απαγωγή και η ασύλληπτης φρίκης δολοφονία του.

Στο Κουβέιτ πριν 2 ημέρες επαναλειτούργησε η συριακή πρεσβεία.Ως και στις Βρυξέλλες λειτουργεί απρόσκοπτα.Στην Ελλάδα μπήκε λουκέτο στη συριακή διπλωματία….ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο την ίδια τη χώρα. Ανάμεσα στις βαποριές χιλιάδων « προσφύγων » που έχουν κατακλύσει τη χώρα και διακινούνται με μη νόμιμες διαδικασίες σε συνεργασία με δουλεμπορικά κυκλώματα υπάρχουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες μαχητές της ισλαμιστικής Jabhat al Nusra που εγκαταλείπουν μαζικά τη Συρία τώρα που πέφτει το τζιχαντιστικό μέτωπο.Με ποιές αρχές και ποιές διαδικασίες ελέγχεται το προφίλ και η συμμετοχή ή μη σε ειδεχθή εγκλήματα ατόμων που έρχονται από τη Συρία όταν καταργήσαμε τον μόνο ασφαλή δίαυλο επικοινωνίας με τους νόμιμους εκπροσώπους μιας χώρας.Εκτός κι αν επιλέχθηκε η Ελλάδα να γίνει το καταφύγιο ισλαμιστών εγκληματιών πολέμου στα πρότυπα της Τουρκίας με το παραπλανητικό καμουφλάζ κάποιων γυναικόπαιδων……Η κατάργηση των θεσμών η υποβάθμισή τους …..θα αποφέρει μοιραίες συνέπειες…….Τι είναι η Συρία Βόρεια Κύπρος;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :