Η Μπακογιάννη κρέμασε στα μανταλάκια το success story του Σαμαρά! Για το 2015 θα χρειαστούμε 26 δις ευρώ... Γιαυτό γίνονται όλα, γιαυτό έβαλαν φυλακή τους Χρυσαυγίτες
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Έδωσε στεγνά τον Σαμαρά η Μπακογιάννη, παίζοντας το δικό της πολιτικό παιχνίδι.
Με μια ανάρτηση και ένα προβοκατόρικο ερώτημα αποκάλυψε τα ψεύδη του Σαμαρά και του Βενιζέλου.
Ποια "ανάπτυξη"; Ποιο success story; Ποιος είπε πως "τελειώνει το μνημόνιο"; Ποιος "πάτος στο βαρέλι"; 26 δις σε έναν χρόνο!  Όχι μνημόνιο, εκτέλεση μας περιμένει, εκτός αν τους προλάβουμε.
Η Μπακογιάννη λοιπόν ρωτάει τον Σύριζα από που θα βρει αυτά τα 26 δις ευρώ...

Ξέρουμε από που θα τα βρει ο Σύριζα! Από εκεί που θα τα βρει και ο Σαμαράς και όποια κυβέρνηση του αντι-συνταγματικού τόξου και αν εκλεγεί!

Πιστεύετε πως θα τα βρουν από την "ανάπτυξη" της χώρας; Σε μια τετραετία είχαμε μόνο 4 επενδύσεις αξίας πάνω από 1.000.000 ευρώ. Και το είχε καταγγείλει στην βουλή ο πασοκάρας Απόστολος Κακλαμάνης.

Πιστεύετε πως θα τα βρουν από τις αποκρατικοποιήσεις; 
Με 90 και 120 ευρώ το στρέμμα που δίνεται το Ελληνικό στον Λάτση δεν νομίζω!
Πιστεύετε πως θα τα βρουν από τα μερίσματα των ΔΕΚΟ;
Πιστεύετε πως θα τα βρουν από την φορολογία των τραπεζών που ανακεφαλαιώνουν σκανδαλωδώς κλέβοντας το χρήμα από εμάς; 
Ή μήπως από την φορολόγηση του μεγάλου κεφαλαίου που σκανδαλωδώς υπερ-πλουτίζουν εις βάρος της κοινωνίας;  

Όχι βέβαια! Από την τσέπη σου και την τσέπη μου θα τα βρουν! Θα εκτινάξουν την ανεργία στα ύψη, θα δώσουν επίδομα ανεργίας και θα το φορολογήσει μετά, θα μειώσουν και άλλο τις συντάξεις και τους μισθούς, θα εκτινάξουν στα ύψη τις τιμές των βασικών αγαθών, του ρεύματος, θα οδηγήσουν και άλλες χιλιάδες στην αυτοκτονία από αξιοπρέπεια και στην μετανάστευση...

Και φυσικά θα εκτινάξουν το χρέος κι άλλο μέσω του δανεισμού. Ατό το χρέος που παρέλαβαν στο 108% προ μνημονίου και το έχουν εκτινάξει στο 177% μειώνοντας ταυτόχρονα και τον ΑΕΠ (τον πλούτο μας) κατά 120 δις ευρώ. 

Γιατί πως είναι δυνατόν να έχουν αρπάξει πάνω από 120 δις περιουσίας να έχουν κλέψει μέσω του PSI άλλα 100 δις ευρώ για την δήθεν αποπληρωμή και όμως το χρέος να κοντεύει να διπλασιαστεί;  Αυτό ακριβώς όμως είναι το μνημόνιο! 

Ληστρική πολιτική, με μπόλικο τρόμο για να μην ξυπνήσουν τα αρνιά και ξεσηκωθούν! Ευτυχώς γιαυτούς που δεν καταφέρνουμε να συνεννοηθούμε! Αν το κάναμε, θα ψηφίζαμε μαζικά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρομίσει ο τόπος...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :