Αρρώστια! Μεσω υπερπαραγωγής και βίντεο HD οι μαϊμουδόφατσοι του Ιsis εκτέλεσαν 150 ανθρώπουςΜια νέα μαζική δημόσια εκτέλεση 15 ατόμων με την κατηγορία ότι είναι μέλη μιας ομάδας που αποστάτησε και είχε διασυνδέσεις με το « καθεστώς » των nusayris (αλαουιτών) πραγματοποιήθηκε στη Ράκκα. Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 15 άνδρες σε πλατεία παρουσία πλήθους.

Τηρήθηκε τελετουργικό.Το μαζικό αυτό έγκλημα διέπραξε εκτελεστικό απόσπασμα ισάριθμων δημίων με μπιστόλια.Η οργάνωσε βιντεοσκόπησε τη νέα αυτή φρικαλεότητα και την διακινεί ήδη μέσω των τζιχαντιστικών δικτύων.Το φιλμ είναι μια προσεγμένη παραγωγή με μοντάζ και όλη τη σχετική επιμέλεια.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ


Αρχικά εμφανίζονται οι μελλοθάνατοι όμηροι σε ένα δωμάτιο κάθονται σε 2 σειρές και ο καθένας λέει τις τελευταίες του κουβέντες.Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στον τόπο της ανθρωποσφαγής. Τους μεταφέρουν περιοδικά με μικρά αγροτικά στην καρότσα.
Μια σημαία του ισλαμικού Κράτους κυματίζει.Τους κατεβάζουν.

Κάποιους τους έχουν ντύσει με ομοιόμορφους ισλαμικούς χιτώνες.έχουν τα μάτια μπαναταρισμένα είναι πισθάγκωνα δεμένοι.Άλλοι μελλοθάνατοι αλλά και δήμιοι φέρουν κουκούλες.Τους φέρνουν στην χωμάτινη πλατεία.Το πλήθος παρακολουθεί απο απόσταση.15 δήμιοι στοιχίζονται και παίρνουν θέσεις ως εκτελεστικό απόσπασμα πίσω από τους θανατοποινίτες που είναι στα γόνατα.Τους εκτελούν μαζικά.

Το είδαμε στο stoxos.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :