Έτσι εξηγούνται όλα! Σε νομοσχέδιο για την... άνοια η πραξικοπηματική τροπολογία για δίμηνη παράταση του μνημονίουΠαρά τις εξαγγελίες του Σαμαρά και των κυβερνητικών βουλευτών τους τελευταίους μήνες για έξοδο από το μνημόνιο ήρθε τελικά η δίμηνη παράτασή του με τροπολογία σε νομοσχέδιο για την άνοια!

Η συμφωνία για δίμηνη παράταση του μνημονίου κατατέθηκε με τη μορφή τροπολογίας στη Βουλή σε νομοσχέδιο για το Παρατηρητήριο 'Άνοιας, το οποίο εισάγεται προς συζήτηση και ψήφιση την προσεχή Δευτέρα, μία ημέρα πριν την δεύτερη ψηφοφορία στην Ολομέλεια για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι αρχικές σκέψεις της κυβέρνησης ήταν να έρθει στην βουλή ως ξεχωριστό σχέδιο νόμου λόγω του σοβαρότατου περιεχομένου. Ωστόσο, μετά από την αυτοκριτική που έκαναν στην κυβέρνηση επελέγη τελικά η μορφή της τροπολογίας σε νομοσχέδιο για την άνοια!

Τα συμπεράσματα δικά σας!Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dimhnh-paratash-tou-mnhmoniou-me-tropologia-thn-deutera-pshfizetai-sthn-bou#ixzz3MZBGXA4n
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :