Ο Σταύρος Δήμας, κατ' εντολή Σαμαρά, δεν δέχεται να εκλεγεί με ψήφους της ΧΑ που ουδέποτε προσφέρθηκαν!!! Με τα ως τώρα όργια, τους χρηματισμούς, τις παγιδεύσεις των ξενοδοχείων κλπ όμως δεν είχε πρόβλημα για να κάνει δήλωση. Ε;


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Το ζητούμενο είναι πως διαβλέπουμε μια ηλίθια μεθόδευση με όλη αυτή τη κουβέντα και τις επίμονες αρνήσεις, που φοβάμαι πως οδηγούν σε μια περίεργη προτροπή αλλοίωσης του Συντάγματος με την αφαίρεση των ψήφων της ΧΑ από το σώμα της τρίτης ψηφοφορίας. Μεθόδευση βέβαια που θα ισοδυναμεί με ΈΝΑ ΑΚΟΜΗ πραξικόπημα και θα πρέπει να έχουν γερό στομάχι όσοι την επιχειρήσουν.

Η Χρυσή Αυγή ψήφισε και τους μούτζωσε στις δύο προηγούμενες ψηφοφορίες και όσο και αν το παίζουν χαζοί και διαρρέουν τις βλακείες του Χρύσανθου, έχει δημιουργηθεί τετελεσμένο και όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού Σαμαρά.

Το να βγαίνουν οι κότες και οι κοτούλες από την παράγκα και να λένε δεξιά και αριστερά χωρίς να τους ρωτήσει κανείς, πως ΔΕΝ θέλουν τις ψήφους που ουδέποτε τους πρόσφεραν, είναι για να το παίξουν και ολίγον μάγκες. 

Το αν είναι μάγκες ή αν έχουν ανάγκη από άλλους ψήφους το δείχνει το σφιγμένο ζωναράκι σας (άλλο ήθελα να πω, αλλά με μαλώνουν) και όχι το στόμα σας. Πάντως ότι ψάχνετε, το αναζητάτε σε λάθος μέρος.

Βάλτε στο κασετοφωνάκι, στο mp3 player, ή στην ταμπλέτα σας που πήρατε από τον Άδωνη με 12 βιβλία αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, την απάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και ακούστε το όσες φορές χρειάζεται: 

Οι ψήφοι των 16 βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα ρίξουν την μνημονιακή παράγκα των Σαμαρά-Βενιζέλου

Με έκπληξη πληροφορήθηκα την δήλωση του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα, δήλωση με την οποία έλεγε ότι δεν θα αποδεχτεί το αξίωμα του Πρόεδρου εάν εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Μου κάνει πραγματικά κατάπληξη πως είναι δυνατόν να φαντάστηκε ο υπουργός της κυβερνήσεως Παπαδήμου, Σταύρος Δήμας, μιας κυβερνήσεως η οποία εξόντωσε με το περίφημο PSI τους Έλληνες συνταξιούχους και μικροομολογιούχους, ότι θα ήταν δυνατόν να τον ψηφίσουν οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Ας μην αγωνιά λοιπόν… δεν πρόκειται να εκλεγεί ούτως ή άλλως, αλλά σίγουρα δεν θα εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Ούστ παλιοκοπρίτες που διακινείται φίδια για να καλύψετε τις πομπές σας!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :