Φωνάζει ο αρχικλέφτης στον κλέφτη...Όσα σέρνει η σκούπα, «άκουσαν» από την Χαριλάου Τρικούπη οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές που προέρχονται πάντως από το ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Βουδούρης (που το 2012 πάντως εξελέγη με τη ΔΗΜΑΡ) και Θόδωρος Παραστατίδης, με αφορμή την κοινή τους χθεσινή ανακοίνωση που μιλά για «βαριά σκιά» πάνω από τους βουλευτές, που δεν ψήφισαν τον προϋπολογισμό, αλλά ψήφισαν υπέρ του Σταύρου Δήμα, στον απόηχο των αποκαλύψεων για απόπειρα χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη, καλώντας τους να απόσχουν από τις επόμενες ψηφοφορίες. 

Τι για «ακραίες αθλιότητες» τους κατηγόρησαν στην Χαριλάου Τρικούπη, τι για «άκρατη χυδαιότητα»…

Το κορυφαίο όλων, όμως, που δείχνει και τα απωθημένα του ΠΑΣΟΚ είναι η ευχή «να μη βρεθεί κόμμα να στεγάσει στην παρούσα φάση τους δύο αυτούς περιφερόμενους καιροσκόπους που δεν τίμησαν ποτέ τα κόμματα με τα ψηφοδέλτια τον οποίων εξελέγησαν».

Να κάνουμε κι εμείς μια ευχή; 

Να μην υπάρξει άνθρωπος στις επόμενες εκλογές που θα ψηφίσει το συνοθύλευμα και το απόκομμα του Πασοκ και όλους τους νυν και πρώην υποψήφιούς του! Γιατί όλοι αυτοί, μαζί με την Νέα Δημοκρατία και τα αποκόμματα - δεκανίκια της Δημαρ (Κουβέλη) και του Λαος (Καρατζαφέρη) ευθύνονται για τα μνημόνια, για τις 7.000+ αυτοκτονίες, και την φτωχοποίηση όλης της Ελληνικής κοινωνίας. 

ΈΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :