Αισχρή προπαγάνδα ή προγραμματισμένη "ηρωϊκή έξοδος" οι φήμες περί ψήφισης του Σ. Δήμα από την Χρυσή Αυγή; Η απάντηση του Αρχηγού Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Με αηδία και απορία βλέπουμε να διακινείται μια αθλιότητα από τα σκοτεινά κέντρα της Ρηγίλλης εναντίον της Χρυσής Αυγής που ξεφεύγει από τα στενά όρια της προπαγάνδας (αφού κοντός ψαλμός αληλλούϊα) και περισσότερο φέρνει σε μια ακόμη κίνηση Σαμαρά να αποφύγει το κάζο της αποτυχίας της τρίτης ψηφοφορίας με προγραμματισμένη ηρωϊκή έξοδο.

Σε κάθε περίπτωση όλη αυτή η κατάσταση με τους χρηματισμούς, τις παρακολουθήσεις και την λάσπη στον ανεμιστήρα, δείχνει την νοσηρότητα των μυαλών τους που μολύνει την κοινωνία αλλά κυρίως την δημ(ι)οκρατία που πρεσβεύουν!

Η ιστορία ξεκίνησε με "δημοσιογραφικές" φήμες και έφτασε να αναφέρεται από στελέχη της ψοφοδεξιάς αλλά και από τον ίδιο τον αντιπρόεδρο της Νδούλας και υποψήφιο πρόεδρο του Σαμαρά τον Σ. Δήμα, επιβεβαιώνοντας πως τελικά είναι ένα ακόμη τέχνασμα του Σαμαρά για να μην γίνει η τρίτη ψηφοφορία, "υπό τον φόβο των Χρυσαυγιτών..."

Ιδού:

Δήμας: Δεν δέχομαι να εκλεγώ Πρόεδρος με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Χ. Μαρκογιαννάκης: Οπως είπε συγκεκριμένα, στο πρωινό του MEGA: «Δεν δεχόμαστε στήριξη από εγκληματική οργάνωση»...

K. Μητσοτάκης: Δεν θα ψηφίσω τον Δήμα, αν τον ψηφίσουν οι Χρυσαυγίτες...

N. Μπακογιάννη: Αν η Χ.Α. ψηφίσει Σταύρο Δήμα πολλοί της ΝΔ θα ψηφίσουν «παρών».

Μόνο που να μην φάνε, γιατί τους έχουμε γλαρόσουπα!

Ιδού η απάντηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, επίσημα και χωρίς πολλά πολλά!

Οι ψήφοι των 16 βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα ρίξουν την μνημονιακή παράγκα των Σαμαρά-Βενιζέλου

Με έκπληξη πληροφορήθηκα την δήλωση του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα, δήλωση με την οποία έλεγε ότι δεν θα αποδεχτεί το αξίωμα του Πρόεδρου εάν εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Μου κάνει πραγματικά κατάπληξη πως είναι δυνατόν να φαντάστηκε ο υπουργός της κυβερνήσεως Παπαδήμου, Σταύρος Δήμας, μιας κυβερνήσεως η οποία εξόντωσε με το περίφημο PSI τους Έλληνες συνταξιούχους και μικροομολογιούχους, ότι θα ήταν δυνατόν να τον ψηφίσουν οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Ας μην αγωνιά λοιπόν… δεν πρόκειται να εκλεγεί ούτως ή άλλως, αλλά σίγουρα δεν θα εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Ούστ παλιοκοπρίτες που διακινείται φίδια για να καλύψετε τις πομπές σας! 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :