ΕΚΤΑΚΤΟ! Με παρέμβαση Μέρκελ πολύ κοντά οι Χρυσαυγίτες στο να ψηφίσουν ΠτΔ στην ψηφοφορία της Δευτέρας


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί υποψήφιος ΠτΔ, τόσο ευρείας αποδοχής ΌΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΉΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος άκουσαν την πρόταση της Μέρκελ και συμφώνησαν να αλλάξουν τον Σταύρο Δήμα στην τρίτη ψηφοφορία, και να προτείνουν τον… Άϊ Βασίλη.

Αλλά η 1η Ιανουαρίου που ο Άγιος Βασίλης έρχεται, είναι μετά την 29η Δεκέμβρη... Οπότε το όνειρό τους πάει στις κάλπες! Κρίμα!!! 

Οι Χρυσαυγίτες, πάρτε το χαμπάρι, δεν συναλλάσσονται - Μπήκαν φυλακή και παραμένουν για δεύτερα Χριστούγεννα μέσα, για την τιμή και τις Ιδέες τους!

Άϊ στο γερο-δι@ολο τώρα όλοι εσείς οι λασπολόγοι, τα λαμόγια και οι συκοφάντες που έχετε ξαμοληθεί και κάνετε τον πόνο σας καμάρι αναπαράγοντας την βλακεία του κάθε προβοκάτορα!
Άγαμοι θύται... Στην λακκούβα, αφιερωμένο με αγάπη!Υ.Γ. Διαβάστε και ξαναδιαβάστε την δήλωση του Αρχηγού ρε και ξανα - ελάτε στις 30 του Δεκέμβρη να σας πούμε τα κάλαντα...

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: "Θα πολεμήσουμε την πολιτική του Μνημονίου μέχρι της τελικής απελευθερώσεως της Χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και η επόμενη νικηφόρα μάχη θα είναι η ψηφοφορία της 29ης Δεκεμβρίου 2014, η οποία θα ρίξει στα πολιτικά απόβλητα τον Σαμαρά και τον συνέταιρό του Βενιζέλο".

Ούστ ρε κοπρίτες! 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :