Ψεύτες, δίγλωσσοι του Σύριζα που λέτε πως ΔΕΝ θα κάνετε μονομερείς ενέργειες, τι θα πείτε στον Σόιμπλε που σας λέει: "Κάθε νέα κυβέρνηση πρέπει να σεβαστεί τις συμφωνίες που έχουν συναφθεί;"


Ο Σόιμπλε κάλεσε την Ελλάδα, να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, σημειώνοντας σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται το Σάββατο στην εφημερίδα Bild ότι «κάθε νέα κυβέρνηση» πρέπει να «σεβαστεί» τις δεσμεύσεις των προκατόχων της.

«Θα συνεχίσουμε να βοηθάμε την Ελλάδα στο δρόμο των σκληρών μεταρρυθμίσεων», ανέφερε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. «Οι νέες εκλογές δεν αλλάζουν το ελληνικό χρέος. Κάθε νέα κυβέρνηση πρέπει να σεβαστεί τις συμφωνίες που έχουν συναφθεί από τους προκατόχους της», επανέλαβε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

Τι πιστεύουν τώρα οι άσσοι του Σύριζα; Επιμένουν πως ΔΕΝ θα κάνουν μονομερείς ενέργειες; Ή θα "σεβαστούν τις συμφωνίες που έχουν συναφθεί" - το μνημόνιο είναι ευλογία -  που λέει και ο Σόϊμπλε; 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΤΩΡΑ! - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :