Προσοχή στο ΠΑΣΟΚ και τα παραφερνάλια του...


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Λοιπόν, τα ψέμματα τελειώσαν! Ο Σαμαράς και η Χούντα που είχαν στήσει με τον Βενιζέλο έπεσε από τις 16 ηρωϊκές ψήφους των Ελλήνων Εθνικιστών που λοιδορήθηκαν και συκοφαντήθηκαν όλα τον προηγούμενο καιρό! Τώρα όλα είναι εμπρός μας. Και τώρα ΚΑΜΙΑ ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη! Είμαστε και θα είμαστε ΜΟΝΟΙ εναντίον όλων! Γιατί το σύστημα δεν ψόφησε! Όχι ακόμη. Ίσα ίσα, μηχανεύεται τρόπους να δεσμεύσει ψήφους. Και το κλεφτοπασόκ έχει πολλά πλοκάμια!

Παρουσιάζουμε επιστολή αναγνώστη και ο καθένας μας ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας πάρει τις αποφάσεις του.

"Επειδή τον τελευταίο καιρό ακούω από κάποιους αδιάφορους και άρα άσχετους περί τα πολιτικά δρώμενα, αλλά ταυτόχρονα επικίνδυνους την ώρα της ψηφοφορίας στις εθνικές εκλογές, ότι αγανακτισμένοι δήθεν, από όλα τα άλλα κόμματα, προτίθενται να ψηφίσουν το «ουδέτερο και ακομμάτιστο» Ποτάμι.

Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια περί αυτού, όχι μόνον στους πραγματικά απληροφόρητους, αλλά και στους δήθεν αδαείς και αδιάφορους, που ψάχνουν για «απολωλότα»…
Ιδού ονόματα και ενδιαφέροντα στοιχεία αυτών που απαρτίζουν τη σκιώδη κυβέρνηση του Ποταμιού, θα έλεγε κάποιος, καθώς αυτά καταδεικνύουν τι ρόλο παίζει και πού το πάει η Ποταμιά…

Κεντρικό ρόλο σε αυτή την ιδιότυπη σκιώδη κυβέρνηση του Ποταμιού έχουν:

Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Δανέλλης
Ο μηχανικός Θανάσης Σκόκος, στέλεχος του κόμματος

Ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου (και αρθρογράφος στο BHMA του Λαμπράκη και του Ψυχάρη, με διευθυντή τον ΠΑΣΟΚΟ Παντελή Καψή) Σταύρος Τσακυράκης (γνωστός για την ιδέα του να εξαιρεθούν οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής από την ψηφοφορία της εκλογής του ΠτΔ... 

Ο προερχόμενος από τη ΔΗΜ.ΑΡ, καθηγητής Μάνος Ματσαγγάνης
Ο οικονομολόγος Αρίστος Δοξιάδης και αρθρογράφος στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του Αλαφούζου
Ο καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας Περικλής Βαλλιάνος, (ο οποίος απαίτησε και αφαιρέθηκαν τα ατυχή, προεκλογικά και με σεξουαλικά υπονοούμενα, σποτάκια του Ποταμιού, με τίτλο «η πρώτη μου φορά», χαρακτηρίζοντάς τα «αισχρά και προσβλητικά για κάθε γυναίκα»)

Ο Γιάννης Παπανικολάου, οικονομικός σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου!!! (από πού αλλού θα ήταν, από τη Χρυσή Αυγή;)

Ο διπλωμάτης Αλέξανδρος Μαλλιάς, που ηγείται στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας και ο οποίος ξεκίνησε την πολιτική του πορεία το 1975, σαν μέλος της σοσιαλιστικής οργάνωσης «Δημοκρατική Άμυνα», η οποία προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ και είχε σαν μέλη της και τους Κώστα Σημίτη, Νίκο Κωνσταντόπουλο, Πέτρο Ευθυμίου, Θοδωρή Καλούδη, Βασίλη Φίλια, Αγγέλα Κοκκόλα, Μελίνα Μερκούρη κ.ά.

Ο Γιώργος Σκέμπερης από τη νεότερη γενιά των διπλωματών, οπαδός της παγκοσμιοποίησης και εχθρός της Ευρωπαϊκής ένωσης των Εθνών Κρατών, όπως πρεσβεύει το ΠΑΣΟΚ.
Ο Παναγιώτης Καρκατσούλης, για τον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης και ο οποίος το 2004 είχε ανακηρυχθεί επί ΠΑΣΟΚ, ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος στον κόσμο (!!!)
Ο γεωπόνος Δημήτρης Βακάμης για τα αγροτικά ζητήματα.
Η ακτιβίστρια Αναστασία Μήλιου, για θέματα που αφορούν το Αιγαίο, τις ελληνικές θάλασσες και θέματα θαλάσσιας βιολογίας 

Ο καθηγητής και πρώην στελέχος της ΔΗΜΑΡ, Κίμωνας Χατζημπίρος, για τα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Ο τέως γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ, Θεοχάρης Θεοχάρης (πρώην αντιπρόεδρος της Lehman Brothers, που έγδαρε με τους φόρους του τη φτωχή και τη μεσαία τάξη της χώρας και απαιτούσε από τους Εφόρους να βάλουν στη φυλακή όσους χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ), που θα τους «φωτίσει» με φορομπηχτικές ιδέες και θέσεις…

Ο εκπαιδευτικός κεντροαριστερός της ΕΛΙΑΣ – ΔΗ.ΠΑ. (Δημοκρατική Παράταξη) και διαχειριστής του blog «Μη Μαδάς τη Μαργαρίτα», Λεωνίδας Καστανάς

Ο πανεπιστημιακός, ερευνητής Αχιλλέας Γραβάνης, προερχόμενος από τους «58» του ΠΑΣΟΚ και αρθρογράφος των ΝΕΩΝ του Λαμπράκη και του Ψυχάρη, (δηλαδή του μεγάλου εργαλείου «συστήματος»).

Όπως και η επίσης αρθρογράφος των ΝΕΩΝ, καθηγήτρια στα Χανιά, Δάφνη Μανουσάκη.

Η οικονομολόγος Μαρίνα Σουγιουλτζή, η οποία διορίστηκε από το ΠΑΣΟΚ (και συγκεκριμένα από τον υποψήφιο για τον Κορυδαλλό, πρώην ΥΠ.ΟΙΚ Γιώργο Παπακωνσταντίνου), σαν Α! 
Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Και τέλος, ο αριστερός (ΣΥΡΙΖΑ) νεαρός καθηγητής Χρηματοοικονομικών στο LSE, Δημήτρης Βαγιανός.

Επίσης ειδικό ρόλο στο «Ποτάμι» έχει (ή είχε, αν αποχώρησε) και ο συγγραφέας και διάσημος γκέϊ, Αύγουστος Κορτώ!!!

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ανηψιός του Σημίτη και παπαδοπαίδι του Μπόμπολα, παλιό μέλος της Κεντροαριστεράς και μετέπειτα του ΠΑΣΟΚ, επιμένει στη διμέτωπη κριτική, παρόλο που σε κάθε ευκαιρία επαναλάμβανε ότι «δεν επιδιώκει να πέσει η κυβέρνηση και τάσσεται, για λόγους αρχής, υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας», (εδώ φαίνεται καθαρά, για ποιο λόγο έγινε το ΠΟΤΑΜΙ), ενώ επιμένει ότι «πρέπει να ανοίξει το ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης από την παρούσα Βουλή»,(όπως λένε και οι Σαμαράς – Βενιζέλος) έτσι ώστε η επόμενη να είναι αναθεωρητική. 

Επίσης, ο Σταύρος λέει, ότι «οι επιλογές Σαμαρά και Βενιζέλου είναι εκτός πραγματικότητας», προσπαθώντας να θολώσει τα νερά, στηλιτεύοντας, όμως, ταυτόχρονα και την απόπειρα της αντιπολίτευσης, που χρησιμοποιεί την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας για ιδιοτελείς κομματικούς σκοπούς, (λόγια επίσης των Σαμαρά – Βενιζέλου), όπως έκανε ο Γ.Α.Π. το 2009, αλλά «περί αυτού ποιεί την νήσσαν…»

Ως πρόγευση του κυβερνητικού νεοφιλελεύθερου προγράμματός του, το Ποτάμι εκδίδει ή εκδόθηκε ένα 36σέλιδο βιβλιαράκι με τις αρχές και τις θέσεις του, καθώς και με τις σημαντικές στιγμές από την έως τώρα πορεία του Ποταμιού…

Παρόλα αυτά, παραμένει ένα μη αξιόπιστο «πράσινο από-κομμα» μηντιακού ειδικού βάρους, που στηρίζεται στη δημοσιότητα και τη διαφήμιση και μόνον, και όχι στην προγραμματική ολοκλήρωση των σχέσεων αντιπροσώπευσης, που επιδιώκει να αρθρώσει.

Με άλλα λόγια, δεν είναι κόμμα, ή κίνημα, όπως το λένε (τουλάχιστον μέχρι σήμερα), με την επιστημονική έννοια του όρου. Είναι ένα ακόμη, κακήν-κακώς πασοκικό συνοθύλευμα και δεν ξεγελάει κανέναν….

Επομένως, ας το πληροφορηθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος και ας φροντίσει να μην πάει η ψήφος του χαμένη…"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :