Συγγνώμη ηλίθιοι που σας απογοητεύουμε, αλλά στην Χρυσή Αυγή κρατάμε ακόμη κάποιες βασικές αρχές όπως αυτή της αγάπης της οικογένειας...


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Η ανθρώπινη ευγένεια και η τρυφερότητα μιας γυναίκας προς τον άδικα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένο σύζυγό της, ήταν και σήμερα η αιτία για να βγάλουν τα εμετικά ΜΜΕ το μίσος τους προς τους Έλληνες Εθνικιστές - γιατί τίποτε δεν έχει αλλάξει, μην γελιέστε. Το ειρωνικό είναι πως μέχρι πρότινος οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι έσκουζαν για την "τρομοκράτηση του τύπου" και ήθελαν να διατηρηθεί "ένα επίπεδο στην πολιτική ζωή του τόπου" λες και δεν είναι εκείνοι που έχουν ταυτίσει την τέταρτη με την πρώτη εξουσία, αφού αντί να ελέγχουν την εξουσία, εκλέγονται μαζί της απροκάλυπτα.

Το τραγικό σε αυτά τα δημοσιεύματα είναι που χάθηκε η αντικειμενικότητα και το ανθρώπινο κριτήριο, αφού δεν λαμβάνουν καθόλου υπόψη τους τις... "ειδικές συνθήκες" που επικρατούν στις οικογένειες των εγκλείστων Χρυσαυγιτών. 

Εδώ και 15 μήνες η μισή κοινοβουλευτική ομάδα βρίσκεται ΠΡΟ-φυλακισμένη χωρίς στοιχεία και χωρίς δίκη στον Κορυδαλλό και οι άλλοι μισοί βουλευτές έχουν... "τιμωρηθεί" από την "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη "διότι δεν συννεμορφώθην"με ποινές αποκλεισμού.

Έτσι, η Ελένη Ζαρούλια είναι "φυλακισμένη" κατ' οίκον, ενώ οι δημοκράταροι της απαγόρευσαν ακόμη και την τυπική επίσκεψη που μπορούσε πριν την ποινή στον Κορυδαλλό ώστε να μπορεί να συνεννοείται με τον άνδρα της, εκτός των πολιτικών, και για τα τυπικά κι έκτακτα προβλήματα της οικογένειάς τους.

Έτσι, εδώ και λίγες μέρες, ο μόνος τόπος για να δει ο ένας τον άλλον είναι η Βουλή μέσω των ψηφοφοριών και αυτό για ελάχιστα λεπτά αφού ο Αρχηγός και οι υπόλοιποι βουλευτές έρχονται και φεύγουν από την Βουλή εν μέσω αυστηρών μέτρων "ασφαλείας". 

Ελεεινοί και τρισάθλιοι κάποιοι που το παίζουν ¨δημ(ι)οσιογράφοι" κιτρινίζουν ασύστολα εις βάρος του θεσμού της οικογένειας με τα γελοία στερεότυπα που έχουν από το σπίτι τους, όπου ο πατέρας τους δέρνει προφανώς την μάνα τους ερχόμενος από τον καφενέ! 

Συγγνώμη ηλίθιοι που σας απογοητεύουμε, αλλά στην Χρυσή Αυγή κρατάμε ακόμη κάποιες βασικές αρχές όπως αυτή της αγάπης της οικογένειας...

Διαβάστε και κάντε εμετό στα μούτρα των αθλίων:

"Ασυγκράτητη ήταν και πάλι η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, η οποία δεν σταμάτησε να επιδεικνύει τον έρωτα της για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Στην πρώτη ψηφοφορία η κ. Ζαρούλια έδινε παθιασμένα φιλιά. Στη δεύτερη ψηφοφορία, ο φλογισμένος έρωτας έγινε αγνή αγάπη και η σύζυγος Μιχαλολιάκου χάριζε ζεστές αγκαλιές στον προφυλακισμένο ηγέτη του νεοναζιστικού μορφώματος.

Ο κ. Μιχαλολιάκος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, η κ. Ζαρούλια σε κατ' οίκον περιορισμό.
Οι 7 βουλευτές της Χρυσής Αυγής μπήκαν με διαφορά δευτερολέπτων από τους 8 φυλακισμένους στον Κορυδαλλό συναδέλφους τους στην αίθουσα της Ολομέλειας, ένα τέταρτο πριν τις 12:00.

Δίπλα στον αρχηγό του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο κάθισε, όπως και την προηγούμενη φορά, ο Ηλίας Κασιδιάρης. Αμέσως σχημάτισαν πηγαδάκια μεταξύ τους.

Η Ελένη Ζαρούλια στεκόταν συνεχώς δίπλα από το σύζυγο της και τον αγκάλιαζε, ενώ κοντά τους έτρεξαν από τα έδρανα των διπλωματών όπου είχαν καθίσει νωρίτερα, για να τους χαιρετήσουν και να συνομιλήσουν μαζί τους, και οι δύο ευρωβουλευτές του κόμματος Λευτέρης Συναδινός και Γιώργος Επιτήδειος.

Μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας ο Δημήτρης Κουκούτσης συνομιλούσε με τον αρχηγό του και ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Ηλία Παναγιώταρο".

Ειλικρινά ανυπομονούμε να μας δώσετε μαθήματα "κόσμιας συμπεριφοράς" όταν θα σας τύχουν εσάς οι ίδιες συνθήκες...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :