Τόση ευνομία έχουν και στην Συρία... ΦΡΙΚΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ: ΚΤΗΝΗ μαχαιρωσαν έγκυο γυναίκα για να της πάρουν τον σταυρό!


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Γυναίκες, γέροντες, κοινωνικά αδύναμοι, στο στόχαστρο αλλοδαπών συμμοριών μίσους, αλλά ουδείς μιλά για «ρατσιστικά εγκλήματα». Και έχει σημασία για εκείνους που επιλέγουν τέτοιες άγιες ημέρες για να επιτεθούν!

Στην Γαλλία κυκλοφορεί ήδη ο στρατός με όπλα στα χέρια λόγω του ρατσιστικού μίσους που τρέφουν οι ισλαμιστές - τζιχαντιστές εναντίον των Χριστιανών!
Εδώ κοιμόμαστε τον ύπνο του Σαμαρά και των διαγγελμάτων του.
Τι κι αν αυτές οι μαζικές δολοφονικές επιθέσεις συνιστούν τον ορισμό του ρατσισμού;
Περισσότερο κινδυνεύουμε εμείς που γράφουμε την αλήθεια από το ανθελληνικό καθεστώς.

Αλλοδαποί δράστες που κρατούσαν μαχαίρια επιτέθηκαν σε γυναίκες με σκοπό να κλέψουν και να βγάλουν τον σταυρό της μιας από αυτές από τον λαιμό της. Όταν οι γυναίκες προσπάθησαν να αντιδράσουν ο ένας από αυτούς δεν δίστασε να καρφώσει το μαχαίρι που κρατούσε στην κοιλιά της μιας από τις δύο γυναίκες.

Η 26χρονη κοπέλα που δέχθηκε τη μαχαιριά είναι έγκυος και η μαχαιριά απειλούσε δυο ζωές.

Οι αδίστακτοι δράστες άρπαξαν 160 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι της και την αλυσίδα με τον σταυρό από το λαιμό της και έφυγαν τρέχοντας μιλώντας στην γλώσσα τους... 
Η φίλη της πανικόβλητη άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Ευτυχώς οι περίοικοι άκουσαν τις κραυγές και ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε την έγκυο γυναίκα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :