Σιχασιά! Ο τσομπάνης Καλαντζής στην ψηφοφορία κάνει μάθημα της τελευταίας στιγμής στους προδότες "ανεξάρτητους"...Ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Καλαντζής όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, "επιτηρεί" τη διαδικασία της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. 

Έχει τα δίκια του, είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε βουλευτές που πούλησαν τον κόμμα τους και τον λαό που τους επέλεξε; Την τελευταία στιγμή μπορεί να σε πουλήσουν. Έτσι το άγρυπνο βλέμμα του αντιπροέδρου παρακολουθεί τον κλαψιάρη της Βουλής, τον ανώμαλο, τον αδιάφορο, και τον υποψήφιο ποταμίτη, αν θα ψηφίσει «σωστά». Τι σιγοψιθυρίζει άραγε στον Μπούκουρα; Το όνομα όλο και όλο, ένα είναι... Φοβάται, μην μπερδευτεί;

Τα άλλα, τα σίγουρα, σε πρώτο πλάνο, απλά απολαμβάνουν τη διαδικασία και καμαρώνουν για το νέο απόκτημα τους, που φιγουράρει εν τω μέσω της υπεύθυνης, πολιτισμένης, ποταμίσιας, απελευθερωμένης Αριστεράς, που στηρίζει τη Δεξιά, όσο ούτε η ίδια ποτέ, θα ονειρευόταν!
«Το παιχνίδι μόλις αρχίζει» δήλωσε άλλωστε, αμέσως, μετά την ψηφοφορία και άλλος πρόθυμος, νεοαφιχθείς βουλευτής στη στήριξη της κυβερνητικής μειοψηφίας. Ας μη γινόμαστε καχύποπτοι, μια "φιλική, πατρική κουβεντούλα" στα έδρανα της Βουλής, που κράτησε λίγο παραπάνω... τόσο ώστε βρήκε το χρόνο ο φωτογραφικός φακός να αποθανατίσει σε πολλαπλά στιγμιότυπα... ΕΠΙΤΗΔΕΣ! ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ!


Ντροπή ρεεεεεεε!!! 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :