Αλλάζουν κόμματα οι βο(υ)λευτές προσπαθώντας να σώσουν το σαρκίο τους! Ο λαός όμως έχει παροιμία γι' αυτούς. "Αλλάζει ο κολιός και βάζει τα ρούχα του αλλιώς"...


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Σε μια δύσκολη εποχή για την πατρίδα, σε 25 περίπου μέρες έχουμε εκλογές.
Εκλογές που θα καθορίσουν το μέλλον μας. Μέλλον που θα κριθεί πλέον από τις ιδεολογίες. 
Κάποιοι όμως ΔΕΝ νοιάζονται για τίποτε άλλο πέραν από την ματαιοδοξία τους και τα λεφτά του βο(υ)λευτή και λειτουργούν χωρίς ιδεολογίες και γιαυτό πάμε κατά διαόλου.

Έτσι, σε αυτό το πνεύμα, βο(υ)λευτές αλλάζουν ταμπέλα, σαν να αλλάζουν πουκάμισα. Εμάς βέβαια, μέσα σε αυτή την διαδικασία, βλέπουμε την διαπλοκή που υπήρξε. Και ποιοι... "ανεξάρτητοι" πήραν ποιες υποσχέσεις για να ψηφίσουν τον Σ.Δήμα.

Ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων που έκοψε την δεύτερη λέξη και ήταν σκέτο "ανεξαρτητος" Κώστας Γιοβανόπουλος θα είναι υποψήφιος του Σαμαρά.

Αυτό αποφασίστηκε κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ ενώ μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Γιοβανόπουλος δήλωσε "πως θα σώσει την πατρίδα" ή κάτι τέτοιο. Ξέρετε...

«Ανταποκρίθηκα στην ευρύτερη συσπείρωση δυνάμεων που απαιτείται προς έναν δίκαιο και φιλελεύθερο κόσμο. Η συνεργασία μου με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, είναι μια πράξη ευθύνης και σύνεσης. Η Ελλάδα μόνο ενωμένη μπορεί να διεκδικήσει την αναπτυξιακή της πορεία και να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή της προοπτική». 

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γιοβανόπουλος είχε ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα στις ψηφοφορίες για την προεδρική εκλογή και ίσως να ήταν ένας από αυτούς που θα συμμετείχε στην νέα κυβέρνηση...

 
Την ένταξη του Κωνσταντίνου Κατσίκη, γιου του παλαιού βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρου Κατσίκη, στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος.
Στις επερχόμενες εκλογές, ο Κ. Κατσίκης θα είναι υποψήφιος των ΑΝΕΛ στην Περιφέρεια Αττικής...

Με την "άστεγη" πολιτικά, Μίκα Ιατρίδη, συναντήθηκε την Τρίτη (30/12) ο Αντώνης Σαμαράς και την «καλωσόρισε στη μεγάλη Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας».

«Είναι βέβαιο ότι με την υποψηφιότητά της στο Νομό Δωδεκανήσων στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, θα δυναμώσει τον αγώνα της Παράταξης, για μια δυνατή Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη», τονίστηκε μετά τη συνάντηση...

Όλοι αυτοί που έκαναν τις απαραίτητες αλλαξοκωλιές - που λέει και ο λαός μας - με σκοπό μήπως και επανεκλεγούν, "θα σώσουν την πατρίδα" και άλλα τέτοια κλισέ, ψηφίζοντας μνημόνια, ή στηρίζοντας άλλους που "ξέρουν να διαχειρίζονται τα μνημόνια καλύτερα". Αλλά τα μνημόνια για τον λαό, μνημόνια.

Βρε ούστ από δω! 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :