Έκαψε την συνομωσία του Βενιζέλου και τα σενάρια αλλαγής πρωθυπουργού ο Σαμαράς μέσω του διαγγέλματος του και έδωσε το σύνθημα στους μιλημένους "Ανεξάρτητους" βουλευτές να βγουν να πουν πως θα ψηφίσουν ΔήμαΓράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Αντί άσκηση πολιτικής που θα επιλύσει τα παραγματικά πολλά προβλήματα της κοινωνίας,  Παραπολιτική χειρίστου είδους παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό! 
Χρηματισμοί, πισώπλατα μαχαιρώματα, ένθεν κείθεν, στο περιθώριο μιας ελεεινής προεκλογικής περιόδου που θα έχει από όλα. 

Σήψη και παρακμή, δολοπλοκίες, χρηματισμούς, κωλοτούμπες αλλά και την παραμονή στην φυλακή ΆΔΙΚΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των Βουλευτών.

Με την εμφάνιση του σήμερα ο Σαμαράς, εκτός του ότι μας απέδειξε πως τρέμει την ελεύθερη βούληση των πολιτών και τις εκλογές, μας έδειξε και πόσο τρομοκρατημένος είναι, όσο και αν προσπαθούσε με το μειλίχιο της φωνής του να μας πείσει για το αντίθετο!

Αυτό που κυρίως μας είπε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από το αξίωμα του υπέρ μιας κυβέρνησης ειδικού σκοπού και το μόνο βήμα πίσω, που υπό προϋποθέσεις θα έκανε, είναι η διεξαγωγή εκλογών στο τέλος του 2015. 

Μέσω όμως των δηλώσεων του, ο Σαμαράς, έκαψε και τις δολοπλοκίες του Βενιζέλου.
Ο πρόεδρος του κλεφτο πασόκ, ονειρευόταν μια κυβέρνηση "κοινής συναίνεσης" θυσιάζοντας τον Σαμαρά, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως συνδετικό-συνθετικό κρίκο, αφού αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πάρει παράταση παραμονής στην πολιτική σκηνή.

Πέρα από αυτά τα ευτραφή ο Σαμαράς πέρασε και στην "αντεπίθεση" και ΔΕΝ θα εκπλαγώ καθόλου αν κάποιοι "ανεξάρτητοι" βουλευτές επικαλεστούν αυτό το διάγγελμα για να ψηφίσουν τελικά τον Σταύρο Δήμα στις επόμενες ψηφοφορίες...

 Μην με ρωτάτε με τι ανταλλάγματα, ΔΕΝ ΞΕΡΩ!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :