"Γνωστά λαμόγια μπήκαν στο ΣΥΡΙΖΑ για να ξαναφάνε"


Δεν την είπαμε εμείς αυτή τη φράση! Την είπαν οι σπαγγοραμένοι του Περισσού! Και για να λένε τέτοια για τους ομοίους τους μαρξιστές - γνωρίζονται καλά - κάτι θα ξέρουν!
Ερωτηθείς ο Κουτσούμπας αν θεωρεί πως δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι δεν είναι θέμα επαφής, αλλά σταθερότητας, συνέπειας, εμπιστοσύνης και καθαρότητας θέσεων και προγραμμάτων.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» μεταξύ άλλων δήλωσε πως:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναζητήσει και θα βρει κυβερνητικούς εταίρους ανάμεσα στα κόμματα που ταυτίζεται μαζί τους στη υπεράσπιση της στρατηγικής της ΕΕ, του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης».

«Με όλους αυτούς που ανήκουν στον λαό το ΚΚΕ είναι δίπλα, μαζί, σύμμαχος, συνεργάτης, συναγωνιστής. Με τους άλλους όπως κι αν αυτοπροσδιορίζονται ή ονομάζονται, έχουμε να πούμε ότι πλέον «χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα». Γνωστά λαμόγια, που έφαγαν και ξαναέφαγαν, τώρα ντύνονται την προβιά του αριστερού, του συριζαίου, του προοδευτικού, του αντιμνημονιακού και βάλε. Μόνο και μόνο για να κάτσουν για άλλη μια φορά στο σβέρκο του λαού» .

Kαταλάβατε όλοι εσείς που έχετε στηρίξει ελπίδα στην Αριστερά; 
Η μόνη λύση είναι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρομίσει ο τόπος!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :