Είχατε καμία αμφιβολία; Άφησαν ελεύθερο ΚΑΙ τον Μπακατσέλο... Εμ, δεν είναι Χρυσαυγίτης, αλλά κουμπάρος του Βενιζέλου


Ελεύθερος αφέθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος προσωρινής διοίκησης γνωστής εκδοτικής εταιρίας, που συνελήφθη για μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων προς τους εργαζόμενους.

Ο επιχειρηματίας Βασίλης Μπακατσέλος ζήτησε και πήρε αναβολή, για να δικαστεί το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου. Νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να διατηρηθεί η κράτησή του, μέχρι τη νέα δικάσιμο, εισήγηση όμως που δεν έγινε δεκτή από την προεδρεύουσα του δικαστηρίου, με συνέπεια ο κατηγορούμενος να αφεθεί ελεύθερος.

Η σύλληψη του επιχειρηματία έγινε χθες, ύστερα από μήνυση που υπέβαλλε το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, όπου απευθύνθηκαν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης.

Πρόκειται για εταιρία, η οποία εκδίδει, μεταξύ άλλων, τοπική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, τον «Αγγελιοφόρο», οι εργαζόμενοι της οποίας υποστηρίζουν ότι εκτός από τη μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων, παραμένουν επί πέντε μήνες απλήρωτοι.

Ο επιχειρηματίας και κουμπάρος του αδηφάγου για εξουσία Βενιζέλου, διορίστηκε πριν από λίγες μέρες στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, μετά την παραίτηση του πατέρα του, γνωστού βιομήχανου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :