Εκρηκτική έως ύποπτη (;;;) η επικαιρότητα των τελευταίων ημερών!


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Κανείς δεν μπορεί να πει πως η επικαιρότητα των τελευταίων ημερών είναι "πλαδαρή". Δείτε μερικά περιστατικά που εντοπίσαμε και πιστεύουμε πως είναι σημαντικά:

Περιστατικό 1/ Ένα smart ανατινάχθηκε στην Αττική Οδό, κοντά στο αεροδρόμιο, την μέρα που απέτυχε η κυβέρνηση να εκλέξει ΠτΔ και οδηγηθήκαμε σε εκλογές. Ο Αλβανός ήταν σεσημασμένος και μετά από έρευνες αποδείχθηκε πως είχε ολόκληρο οπλοστάσιο σπίτι του! Για ποιον λόγο και που πήγαινε με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο;

Περιστατικό 2/ Τούρκοι την ίδια ημέρα έκαναν κυριολεκτική αεροπορική επιδρομή στο Αιγαίο και έφυγαν ανενόχλητοι.

Περιστατικό 3/ Ένα πλοίο καιγόταν επί διημέρου μέσα στην σύγχυση όλων. Αυτή η σύγχυση επί διημέρου κόστισε σε ανθρώπινες ζωές ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ και σε μεγάλη ταλαιπωρία των επιζώντων, ενώ υπάρχουν δεκάδες αγνοούμενοι.

Περιστατικό 4/ Σήμερα, πριν λίγο, δεκάδες αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στην Μαλακάσα γιατί οι αστυνομικοί του Κικίλια ΔΕΝ έκλεισαν τους δρόμους.

Περιστατικό 5 και φρέσκο/ Ένα Πλοίο “φάντασμα”, χωρίς ίχνος ζωής στο κατάστρωμα και χωρίς μηχανές σε λειτουργία. Αυτή είναι η εικόνα του πλοίου Blue Sky όπως την μετέφερε το πλήρωμα του Sea Hawk της φρεγάτας ΝΑΒΑΡΙΝΟ που πέταξε πάνω από το πλοίο που από το πρωϊ στην ίδια ακριβώς περιοχή με το φλεγόμενο πλοίο έδωσε sos με 700 λαθραίους επιβάτες και πλήρωμα να οπλοφορεί. Τουλάχιστον αυτή ήταν η πρώτη ενημέρωση! 

Το μυστήριο συνεχίζεται και όλοι αναμένουν την φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟ να φθάσει στο σημείο. Οι βατρχανθρωποι της ΜΥΚ θα κάνουν ρεσάλτο και θα ερευνήσουν τους εσωτερικούς χώρους του πλοίου και τα αμπάρια του.

Το τηλεφώνημα που έγινε ανέφερε ότι στο πλοίο επιβαινουν 700 άνθρωποι μεταξύ των οποίων υπάρχουν και ένοπλοι.

Το Sea Hawk απονηώθηκε από την φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟ και βρέθηκε γρήγορα πάνω από το πλοίο. Πέταξε αρκετή ώρα πάνω απ΄ αυτό χωρις όμως να εντοπίσει ανθρώπινη παρουσία.

Ανατριχίλα έχει προκληθεί καθώς πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό μυστήριο που θα λυθεί μόνο όταν οι άνδρες της ΜΥΚ πατήσουν πόδι στο πλοίο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :