Μπλόφα Σαμαρά "προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων" η υποτιθέμενη "μήνυση" κατά Χαϊκάλη! Αφού ήξερε πως οι δικηγόροι έχουν απεργία!«Πόρτα» του ΔΣΑ στο αίτημα του Πέτρου Μαχά, δικηγόρου του πρωθυπουργού, προκειμένου να δοθεί άδεια, για να κατατεθεί η μήνυση στον Παύλο Χαϊκάλη.
Συγκεκριμένα, η αποχή των δικηγόρων «μπλόκαρε» τη μήνυση του Πρωθυπουργού στον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλο Χαϊκάλη για την δήλωση του ότι πίσω από την επιχείρηση χρηματισμού ήταν ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο δικηγόρος του Πρωθυπουργού Πέτρος Μαχάς ζήτησε μεν άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο ώστε να μπορέσει να καταθέσει την μήνυση, ωστόσο η πρωτοβάθμια επιτροπή απέρριψε το αίτημα με το σκεπτικό ότι δεν τίθεται θέμα παραγραφής καθώς η μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης μπορεί να κατατεθεί μέσα σε διάστημα τριών μηνών.

Τελικά, ο δικηγόρος του πρωθυπουργού απέσυρε το αίτημα του για χορήγηση αδείας.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός έχει τη δυνατότητα να καταθέσει ο ίδιος τη μηνυτήρια αναφορά, ακόμα και σε Αστυνομικό Τμήμα, ανεξάρτητα εάν το κείμενο της μηνύσεως το έχει συντάξει ο δικηγόρος του αλλά έως τώρα ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ... Γιατί άραγε; 
Μήπως για να μην "ξύνει πληγές" αφού η υπόθεση μπήκε και στο αρχείο και εξάλλου υπάρχουν και άλλοι τρόποι εκφοβισμού; 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :