Βιβλιοπαρουσίαση: Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Γιώργου Μάστορα «Το μυστικό του ατσαλιού»


Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίου του Συναγωνιστή Γ. Μάστορα, που περιέχει κείμενα γνώμης από την ομότιτ­λη στήλη στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα από την εισαγωγή του βιβλίου με λίγα λόγια του ίδιου του συγγραφέα:

«Η στήλη «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΤΣΑΛΙΟΥ» αποτελεί την μακροβιότερη μόνιμη στήλη στην εφημε­ρίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ανεξαρτήτως από την μορφή έκδοσης της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» (εβδομαδιαία, δεκαπενθήμερη, για λίγο καιρό ακόμη και μηνιαία), «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΤΣΑΛΙΟΥ» ουδέποτε έλειψε από την εφημερίδα, από την 1η Ιουνίου 2001, όταν και έκανε την πρώτη εμφάνισή της, διαδε­χόμενη μια άλλη μέχρι τότε μόνιμη στήλη που διατηρούσε ο γράφων.

Η αλήθεια είναι ότι με τόσες εκατοντάδες άρθρα στην διάθεσή μου είχα έναν «ευχάριστο πονοκέφαλο» για την επιλο­γή εκείνων των κειμένων, τα οποία θα αντιπροσώπευαν με τον καλύτερο τρόπο το Ιδεολογικό και Πολιτικό μήνυμα της στήλης. Κατέληξα τελικά, ακριβώς για να μην υπάρξει καμία χρονική «κοιλιά» και απόσταση ανάμεσα στα κείμενα, να επικεντρωθώ αποκλειστικά στα έτη 2011-2013 συν ένα κείμενο από τον Ιανουάριο του 2014. Αυτό προκειμένου ο μελετητής των κειμένων να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην σημερινή κατάσταση, έχοντας υπ’ όψιν του τα εξής: Α) Ότι τα κείμενα αυτά είναι γραμμένα ανάμεσα σε τρία κομβικά σημεία για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

1) Μετά την έλευση του Μνημονίου και πριν την είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο κοινοβούλιο, έχοντας όμως ήδη καταγεγραμμένη την παρουσία της στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.

2) Μετά την είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο κοινοβούλιο, με τις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις της 6ης Μαΐου 2012 και της 17ης Ιουνίου 2012.

3) Ύστερα από την εξαπόλυση της ανήθικης και παράνομης πολιτικής δίωξης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, υπό το μανδύα ποινικής φύσεως κατηγοριών.

Β) Ότι στην ουσία αποτελούν το επιστέγασμα όλης της προηγούμενης δεκαετίας (2001-2011), κατά την οποία προϋπήρχε η εν λόγω στήλη.

Γ) Ότι επικεντρώνουν στο «ζουμί» της Ιδεολογικής και Πολιτικής άποψης του γράφοντος για θέματα, που ξεπερνούν την όποια «ημερομηνία λήξη:» της επικαιρότητας…»

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ: http://www.xakatastima.gr/


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/biblioparousiash-kukloforhse-to-neo-biblio-tou-giwrgou-mastora-to-mustiko-t#ixzz3NPuw3L9Z
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :