Ρεσιτάλ ανοησίας του χαμογελαστού Δένδια στο ΣΤΑΡ με φόντο τους 8 νεκρούς και τους δεκάδες αγνοούμενους: "Φαίνονται στοιχεία τραγωδίας" - Ούτε ξέρουν πόσους επιβάτες είχε τελικά το πλοίο


Χαμογελαστός ο Δένδιας στο Σταρ, μιλά με φόντο τους 8 Νεκρούς και τους δεκάδες αγνοούμενους που είναι ο απολογισμός της ναυτικής τραγωδίας -  που μετατράπηκε σε τραγωδία - εξαιτίας των καθυστερήσεων και της ασυνεννοησίας μεταξύ των Βαρβιτσιώτη - Δένδια και των Ιταλικών Αρχών. "Φαίνονται στοιχεία τραγωδίας" είπε ο απερχόμενος Δένδιας ο οποίος έτσι ασελγεί στους αδικοχαμένους.

Οι άθλιοι δεν μπορούν να συνεννοηθούν ακόμη και για το πόσους επιβάτες είχε τελικά το πλοίο για να ξέρουμε πόσους και ποιους ψάχνουμε ακόμη!

Όλη την ημέρα χθες, οι αντικρουόμενες αποφάσεις και της μιας και της άλλης πλευράς κόστισαν τελικά, χωρίς λόγο, ανθρώπινες ζωές.

Το πλοίο καιγόταν, οι επιβάτες είχαν μείνει από το πρωϊ στο πάνω κατάστρωμα υπό εξαιρετικά κακές συνθήκες, με κρύο, χιόνι και χαλάζι αλλά και νερό από τα πυροσβεστικά που έριχναν νερό στο φλεγόμενο πλοίο, φώναζαν πως αν  δεν πνιγούν στην θάλασσα, αν δεν καούν στις φλόγες, σίγουρα θα πεθάνουν από το κρύο,

Ποιος τους άκουγε;
Μα ο Βαρβιτσιώτης που ευχαριστούσε τους Ιταλούς για την οργάνωση και την βοήθεια!

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς των νεκρών. Δυστυχώς, χάθηκαν εντελώς άδικα λίγο πιο πάνω από τα σύνορα της μνημονιακής Ελλάδας, που σήμερα είναι ανήμπορη να βοηθήσει τους Έλληνες.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :