3 το λάδι 3 το ξύδι = 6 το λαδόξυδο λέει ο Σταθάκης... Έτσι έκανε και μάθημα εκεί που "δίδασκε";


«3 δισ. από το ΕΣΠΑ, 3 από το ΤΧΣ, 3 από την επανεκκίνηση της οικονομίας με ρύθμιση των χρεών και 3 δισ. από την φοροδιαφυγή.» Στην λογική 3 το λάδι, τρείς το ξύδι.. Μπακάλικο ο Σύριζα στα της οικονομίας και ούτε σκέψη να εκμεταλλευθούν τις συγκυρίες των εκλογικών αναμετρήσεων που θα γίνουν το 2015 σε πολλά κράτη που υποφέρουν από την λιτότητα στην Ευρωπαϊκή ένωση. Εκεί όμως όλα τα αντιμνημονιακά και αντιυφεσιακά κόμματα μιλούν με όπλο διαπραγμάτευσης της επιστροφή στο εθνικό τους νόμισμα! Εδώ κουβέντα επ ' αυτού! Μην στεναχωρήσουμε τους αφέντες μήπως;

Έχει μάθει όμως τόσο πολύ το παραμύθι του που το λέει απέξω κι ανακατωτά... Αναλόγως βέβαια το κοινό και το ρεπερτόριο. Εξαιρεί πάντα τον δράκο. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Έτσι απέναντι στην τρόϊκα λέει: "Διαπραγμάτευση για το χρέος XΩΡΙΣ μονομερείς ενέργειες"
Ή το αμίμητο που είχε πει, πως: «Τα έσοδα είναι μόλις στο 38% του ΑΕΠ. Οφείλουμε να αυξήσουμε τα φορολογικά έσοδα στο 43%. Η Ελλάδα υποφέρει από χαμηλή φορολόγηση».


Δείτε τώρα από που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα βρει τα χρήματα ο Τσίπρας. Του ξέφυγε στο άρθρο του στην Αυγή, την εφημερίδα του Σύριζα. 

«Στη βάση αυτής της δέσμευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να συσπειρώσει γύρω του όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις στο λαό, ώστε να έχει την πλειοψηφία στη νέα Βουλή, προκειμένου να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματός του. Σε κάθε περίπτωση, στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος θα επιδιώξουμε ευρύτερες συναινέσεις…».

Τι μας λέει εδώ; Θα το επαναλάβουμε ακόμα μία, για να το… εμπεδώσετε και να το μεταδώσετε σε όσους είναι έτοιμοι να τον ψηφίσουν για να… απαλλάξει τη χώρα από το Μνημόνιο: η έλλειψη αυτοδυναμίας («πλειοψηφίας στη νέα βουλή») θα είναι η δικαιολογία του mister Tsipra για το ότι δε θα «προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματός του», ήτοι, στο… σκίσιμο του Μνημονίου!

Μετά δε από τις εκλογές, όταν θα φωνάζουν οι «κοψοχέρηδες» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τους κορόιδεψε, η τότε κυβερνητική προπαγάνδα θα επιδεικνύει άρθρα σαν το παραπάνω και θα τους λέει: «Να, εμείς σας τα λέγαμε, ότι χωρίς αυτοδυναμία δε θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Αλλά εσείς δε μας δώσατε αυτοδυναμία. Ας προσέχατε!».

(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :