Την παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή Ν. Μίχου πρότειναν οι εγκάθετες ανακρίτριες - Δηλώσεις του Συναγωνιστή Μίχου και του συνηγόρου του στο ΕφετείοΚοινοποιήθηκε πριν λίγο στον βουλευτή Ευβοίας της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο η απόφαση ανακριτριών και εισαγγελέα.
Υπήρξε διαφωνία, καθώς ο εισαγγελέας Ντογιάκος πρότεινε την απαγόρευση εξόδου από την χώρα, ενώ οι εφέτες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου ζήτησαν την παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή.
Την απόφαση θα πάρει το δικαστικό συμβούλιο και μέχρι τότε ο βουλευτής Ευβοίας της Χρυσής Αυγής θα βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό.
Η μνημονιακή Χούντα Σαμαρά συνεχίζει την παράνομη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, καθώς σε ακόμα έναν νομίμως εκλεγμένο εκπρόσωπο του ελληνικού λαού απαγορεύεται η πολιτική δράση.
Μετά την κοινοποίηση της απόφασης ο Συναγωνιστής και ο συνήγορός τους έκαναν σχετικές δηλώσεις.
Ο συνήγορος του βουλευτή Ευβοίας της Χρυσής Αυγής, κ. Γιάννης Ζωγράφος δήλωσε έξω από το Εφετείο: "Υπήρξε διαφωνία ανακριτριών και εισαγγελέα. Προς το παρόν ο κ. Μίχος βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό, αναμένοντας την κρίση του δικαστικού συμβουλίου. Νομικά θεωρούμε πως δεν υπάρχει ζήτημα προφυλάκισης, αλλά αυτό θα το αποφασίσει το συμβούλιο".
Ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος αρκέστηκε να δηλώσει πως δεν είχε τίποτα να κρύψει και απάντησε στις ερωτήσεις επί του κατηγορητηρίου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :