H ιδεολογία ως τεκμήριο ενοχής Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

 Η Πολιτική Δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και η ιδεολογία σαν στοιχείο ενοχής! 

Όσο περνά ο χρόνος, όλο και περισσότερο αναδεικνύεται το γεγονός ότι η δίωξη κατά των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι δεν εμπλέκονται στην οποιαδήποτε εγκληματική πράξη, δεν είναι μια δίωξη ποινική, αλλά μία δίωξη πολιτική, η οποία όχι μόνον δεν προβλέπεται από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, αλλά είναι κατάφωρα παράνομη. Το μέγα ψεύδος ότι δεν αποτέλεσε απόφαση πολιτική, αλλά απόφαση της δικαιοσύνης, η δίωξή μας καταφανέστατα αποκαλύπτεται από αυτές τις ίδιες τις δηλώσεις των στελεχών της συγκυβερνήσεως του Μνημονίου, τα οποία στελέχη αφ’ ενός μεν επαίρονται για την πρωτοβουλία τους να διατάξουν την φυλάκισή μας, αφ’ ετέρου από μόνα τους δίνουν χαρακτήρα πολιτικό στην παράνομη και αντισυνταγματική φυλάκισή μας.
Ακόμη, όμως, και εάν υπήρχε η οποιαδήποτε αντίρρηση για τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ χαρακτήρα των διώξεών μας, έρχονται αυτές οι ίδιες οι αποφάσεις των ανακριτριών και του εισαγγελέως για να πείσουν και τον πλέον δύσπιστο. Στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη, επεβλήθη ο περιοριστικός όρος να μην έχει το δικαίωμα ομιλίας σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής! Αντίθετα στον βουλευτή Αλεξόπουλο, ο οποίος απεχώρησε από την Χρυσή Αυγή, δεν ετέθη ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΟΣ με το σκεπτικό ότι αφού δεν ανήκει πλέον στην Χρυσή Αυγή, τότε δεν υπάρχει λόγος να φυλακισθεί, ούτε να του αφαιρεθεί το δικαίωμα λόγου. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, φιλοσοφία για να αντιληφθεί και ο πλέον αφελής ότι η δίωξη εναντίον μας είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ και τέτοια δίωξη δεν προβλέπεται σε μία δημοκρατία. 


Η «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή και η Ιδεολογία 

Σε πλήθος εγγράφων των δικαστικών αρχών, οι οποίες εργολαβικώς έχουν αναλάβει την υπόθεση «Χρυσή Αυγή», χωρίς αιδώ και με πλήρη περιφρόνηση της αρχής του τεκμηρίου αθωότητας κάθε κατηγορούμενου, υπάρχει ο χαρακτηρισμός της Χρυσής Αυγής ως… ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ! Δεν χρησιμοποιείται ο όρος της «φερόμενης ή κατηγορουμένης ως εγκληματικής οργανώσεως». Και ο χαρακτηρισμός αυτός γίνεται χωρίς δίκη και καταδίκη και παρ’ όλο το γεγονός ότι μόλις πριν έναν μήνα ο Άρειος Πάγος ενέκρινε την συμμετοχή μας στις εκλογές ως νομίμου πολιτικού κόμματος. Μια συμμετοχή, μάλιστα, η οποία έτυχε της αποδοχής, με την ψήφο τους, 536.442 Ελλήνων και Ελληνίδων. Αυτά, όμως, δεν έχουν σημασία για τα κομματόσκυλα, τα οποία μας έχουν καταδικάσει πριν καν δικαστούμε. 
Φτάσαμε στο σημείο να αποφυλακίζεται κατηγορούμενος για συμμετοχή στην δολοφονία του Κερατσινίου με δικαστικό έγγραφο, στο οποίο αναφέρεται ότι αφού «οι αρχηγοί της εγκληματικής οργανώσεως είναι στην φυλακή, τότε δεν υπάρχει κίνδυνος διαπράξεως νέων εγκλημάτων».
Βασικό στοιχείο του κατηγορητηρίου εναντίον μας η Ιδεολογία μας, η οποία για τους διώκτες μας είναι η… ναζιστική! Τεκμήριο γι’ αυτό; Κάποια κείμενα, τα οποία δημοσιεύθηκαν πριν από τριάντα χρόνια. Το ότι είναι σκοπός τους να στήσουν εντελώς αντίθετα προς τον νόμο μια ενοχή με βάση την Ιδεολογία, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι σε όλες τις ανακρίσεις οι εννέα στις δέκα ερωτήσεις δεν αφορούν τις προβλεπόμενες από τον νόμο (187 Π.Κ.) εγκληματικές πράξεις, αλλά θέματα Ιδεολογίας.


Δημοκρατία και κομμουνισμός ως «εγκληματικές οργανώσεις» 

Το σκεπτικό τους ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ! Καταλύει κάθε αρχή ενός Κράτους Δικαίου. Ισχυρίζονται ότι επειδή η Ιδεολογία μας είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός και επειδή ο εθνικοσοσιαλισμός έκανε (ΠΡΑΓΜΑΤΙ!) εγκλήματα πολέμου, τότε και εμείς ως κόμμα με ποσοστό σχεδόν 10% είμαστε μια… «εγκληματική οργάνωση»!!! Απαραίτητη διευκρίνιση: Εμείς δηλώνουμε ως Ιδεολογία μας τον Λαϊκό Εθνικισμό και όχι τον Εθνικοσοσιαλισμό. Ας δεχθούμε, όμως, το τερατώδες σκεπτικό τους και με βάση αυτό ας διατυπώσουμε τα παρακάτω κρίσιμα ερωτήματα:

Α) Εάν εμείς είμαστε «εγκληματική οργάνωση» επειδή πιστεύουμε σε μία Ιδεολογία, η οποία στην ιστορική της διαδρομή διέπραξε εγκλήματα, τότε γιατί αυτό να μην ισχύει και για όσους πιστεύουν στον καπιταλισμό-«δημοκρατία» και στον μπολσεβικισμό; 

Β) Οι ΗΠΑ, όντας δημοκρατική χώρα, έριξε τις ατομικές βόμβες σε Ναγκασάκι και Χιροσίμα, δολοφονώντας εν ψυχρώ εκατοντάδες χιλιάδες αμάχους. Η κοινοβουλευτική Αγγλία κρεμούσε Ελληνόπουλα στην Κύπρο μας, τον καιρό της ΕΟΚΑ. Στην Μέση Ανατολή, στις ημέρες μας, από τις ενέργειες δημοκρατικών κυβερνήσεων έχει ξεσπάσει μια πρωτοφανής αλληλοσφαγή. Με βάση τα παραπάνω, γιατί δεν είναι «εγκληματική οργάνωση» όσοι πιστεύουν στην κοινοβουλευτική «δημοκρατία», που ευθύνεται για όλα αυτά τα εγκλήματα;

Γ) Η Σοβιετία του «πατερούλη» Στάλιν άφησε να πεθάνουν από την πείνα 8 εκατομμύρια Ουκρανούς και εξόντωσε εκατομμύρια πολιτικών της αντιπάλων στα Γκούλαγκ της Σιβηρίας. Ανάμεσά τους και 38.000 Έλληνες. Πάνω στην βάση του τερατώδους σκεπτικού, που θέλει την Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση», γιατί δεν είναι εγκληματική οργάνωση και κάθε κόμμα και πολιτικός σχηματισμός, που πιστεύει στον κομμουνισμό;


Δηλώσεις Μετανοίας δεν διαθέτουμε 

Προς ανακριτές και εισαγγελείς το μήνυμα:

Δηλώσεις μετανοίας δεν διαθέτουμε! Δηλωσίες, όπως αυτούς που αφήνετε «ελεύθερους χωρίς όρους», δεν είμαστε. Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία και τον πανικό σας. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Τα γεμάτα «σασπένς» τηλεοπτικά «σόου» στα κανάλια των «νταβατζήδων» για ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ και ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΑ (απαραίτητα για κάθε εγκληματική οργάνωση του άρθρου 187) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Και σας έμεινε η… «Ιδεολογία»! 
Η Δίωξή μας θα αναδείξει μια νέα γενεά αγωνιστών, οι νεκροί μας οι νέοι ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ενός αγώνα Ιερού. Και εσείς οι θλιβεροί διώκτες φρονήματος, οι οποίοι να γνωρίζετε ότι κάποτε θα γίνει (ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ…) μία δημόσια δίκη. Εάν θριαμβεύσει η Δικαιοσύνη με την βοήθεια του Θεού, ας γνωρίζετε ότι η ΔΙΚΑΙΩΣΗ μας θα είναι κυριολεκτικά μία βόμβα, η οποία θα συντρίψει το αμαρτωλό καθεστώς της μίζας και της ρεμούλας, της διαφθοράς και της προδοσίας. 

Τελειώνω με τα λόγια «εάν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να υποστεί θυσίες για τις Ιδέες του ή ο ίδιος δεν αξίζει ή οι Ιδέες του».

Ο Χρόνος τελικά θα μας κρίνει ΟΛΟΥΣ!

Ν.Γ.ΜιχαλολιάκοςPost A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :