Διδάγματα από την Ουκρανία

 

Άρθρο του Αλέξανδρου Θεωνάκη για εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ
Καταρχάς να τελειώνουμε με το «παραμύθι» της δήθεν λαϊκής εξεγέρσεως στην Ουκρανία, πριν πούμε το οτιδήποτε παραπέρα. Όπως αναφέρει ο Γουστάβος Λε Μπον στην «Ψυχολογία των Επαναστάσεων», στην Ιστορία  απαιτείται μία ελίτ που καθοδηγεί τα πλήθη και «ανάβει φωτιές» στις ψυχές τους, κάνοντας τες ικανές να διαπράξουν την επανάσταση.
Το γεγονός ότι ο πρέσβης του Ισραήλ συναντήθηκε αμέσως μετά την «επανάσταση» με τους υποτιθέμενους «νεοναζί», όπως και η αποκαλύψεις του Εσθονού ΥΠΕΞ για ελεύθερους σκοπευτές που ανήκαν στην αντιπολίτευση και όχι στην αστυνομία ή οι αποκαλύψεις για την δράση αμερικανικών και ισραηλινών πρακτόρων εν μέσω των διαδηλώσεων, μας δείχνουν επακριβώς τι συνέβη στην Ουκρανία.
Μία διαδήλωση - διαμαρτυρία του Λαού υποδαυλίστηκε και οδηγήθηκε στα άκρα από την προβοκατόρικη δράση πρακτόρων και δολοφόνων, προκειμένου να καταρρεύσει η κυβέρνηση που απέρριψε την σύνδεση της χώρας με την Ε.Ε. και την ανάπτυξη της αμερικανικής αντιπυραυλικής ομπρέλας στην περιοχή, που βρίσκεται στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας.
Το γεγονός ότι αμέσως μετά την κατάρρευση της κυβέρνησης Γιανουκόβιτς, ο Βενιζέλος πήγε αυτοπροσώπως στους «νεοναζί» να πλασάρει τεχνογνωσία και ΔΝΤ, δείχνει ότι η ηγεσία της χώρας μας - ίσως λόγω χρονικής συγκυρίας - αναβαθμίστηκε στον ρόλο του «προαγωγού» της ες αεί κατοχής της χώρας μέσω του ΔΝΤ.
Στην Ελλάδα βεβαίως διακυβεύονται πολύ μεγαλύτερα συμφέροντα από ό,τι στην Ουκρανία. Το «οικόπεδο» είναι πολύ πιο ακριβό και έχει πολύ περισσότερους πόρους και πολύ μεγαλύτερη γεωπολιτική σημασία.  Γι’ αυτό ξεκίνησαν και οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Για να μην μπορέσει η Ελλάδα να ανακτήσει την Εθνική της Ανεξαρτησία.
Η κατάσταση στην Ουκρανία αποτελεί μία ηχηρή διδαχή. Η Αριστερά, κόκκινη, ροζ, -αλλά και πράσινη και γαλάζια..-, από πάντα ευαγγελίζεται την διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ένοπλων Δυνάμεων. Αλήθεια, όμως, πώς θα αντιμετωπιστεί μία παρόμοια  υποκινούμενη εξέγερση αν δεν υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας; Γιατί ακόμα και αν οι Αριστεροί «σκίσουν» τα μνημόνια, η χώρα θα ξαναπέσει στα χέρια των αμερικανοσιωνιστών αφού με ελάχιστο κόστος και μερικές δεκάδες πράκτορες οι οποίοι θα υποκινήσουν τους λαθρομετανάστες που η Αριστερά θέλει να νομιμοποιήσει.
Καθίσταται σαφές ότι δεν γίνεται να είναι κάποιος αντιμνημονιακός και παράλληλα να έχει θέσεις εναντίον των Ένοπλων Δυνάμεων ή υπέρ της εισόδου εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας. Είναι καταστροφικό και ακυρώνει την αντιμνημονιακή θέση το να υποστηρίζει κανείς ιδεοληψίες που ανοίγουν την πόρτα στους πλουτοκράτες καταστροφείς της Πατρίδας μας.
Η μόνη λύση για έξοδο της χώρας από την κρίση είναι η Εθνική Ανεξαρτησία. Και για να μπορέσει η Ελλάδα να ανακτήσει την Εθνική της Ανεξαρτησία, θα πρέπει να εφαρμοστεί στην ολότητα του το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Για αυτές τις Ιδέες που μπορούν να βγάλουν την χώρα από τα νύχια του ΔΝΤ βρίσκονται στην φυλακή οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Τιμή και Δόξα σε αυτούς και Ύψιστο Καθήκον όλων των Ελλήνων να βοηθήσουν στον Αγώνα τους για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ένα όραμα που κυνήγησαν οι αγωνιστές του ‘21 και καλούμαστε εμείς σήμερα, οι Έλληνες Εθνικιστές, να πετύχουμε.
Γράφει, δημιουργώντας το ψυχικό τροχιοδεικτικό του Αγώνα μας, ο Ανδρέας Κάλβος: « Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία». Ας κρατήσουμε τα λόγια του βαθιά μες την ψυχή μας.

Αλέξανδρος Θεωνάκης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :