Χιλιάδες εγκληματίες του Ηλία Κασιδιάρη

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη για την εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Άθλιο σχέδιο εκτροπής και τρομοκρατίας κατά Ελλήνων πολιτών: τρέμει την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής η χούντα του μνημονίου
Πόρισμα ανακριτριών: Μέλος της... «εγκληματικής μας οργάνωσης» όποιος παρακολουθεί εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες!
Σφοδρές αντιδράσεις νομικών, συνταγματολόγων, ακόμα και του Σύριζα! Βούτσης: «Οργανωμένη μεθόδευση κατά του κόμματος της Χρυσής Αυγής»
Πριν από δύο περίπου εβδομάδες έφτασαν στο Μαξίμου τα «μαύρα μαντάτα». Τις προηγούμενες ημέρες έτρεχε σε πανελλήνια κλίμακα δημοσκόπηση της εταιρίας Kappa research (του γνωστού και συστημικού Ρουτζούνη), την οποία είχα αντιληφθεί ιδίοις όμμασι, καθώς έτυχε αρκετοί γνωστοί να λάβουν το σχετικό ερωτηματολόγιο. Φαίνεται δηλαδή πως επρόκειτο για έρευνα με αρκετά μεγάλο δείγμα, άρα και σχετικά αξιόπιστη. Τελικώς η εν λόγω δημοσκόπηση δεν δημοσιεύθηκε ποτέ, τα αποτελέσματά της όμως έφτασαν στον Σαμαρά και του προκάλεσαν τριπλό εγκεφαλικό. Η ΝΔ πράγματι έχει υποστεί καθίζηση, που αγγίζει τα όρια της διάλυσης και παλεύει να κρατήσει διψήφιο αριθμό. Αντίθετα η Χρυσή Αυγή επελαύνει πλησιάζει το 20%. Δυστυχώς δεν κατάφερα να μάθω τα ποσοστά των λοιπών κομμάτων. Ακόμα και αυτοί οι αριθμοί από μόνοι τους όμως αρκούν για να ερμηνεύσουμε τις εξελίξεις που ακολούθησαν.
Λίγες ημέρες αργότερα το υπουργείο Δικαιοσύνης ενημερώνει τα ΜΜΕ ότι έχει λάβει το πόρισμα των ανακριτριών για την Χρυσή Αυγή. Χωρίς πολλά λόγια, οι Έλληνες πολίτες ενημερώνονται πως όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται ως... «αρχηγοί εγκληματικής οργάνωσης»!!! Σαν πολλοί «αρχηγοί» δεν μαζευτήκαμε στην Χρυσή Αυγή; Ως τώρα ήταν μόνο ο Αρχηγός... εγώ που παλεύω να του φάω την θέση, ο Ηλίας ο Παναγιώταρος που με σιγοντάρει και η Ελένη η Ζαρούλια, που εκτελεί προσωρινά χρέη αρχηγού. Αυτά βεβαίως τα λένε οι μπομπολικές φυλλάδες. Τώρα σύμφωνα με τις ανακρίτριες της ΔΗΜΑΡ, αρχηγοί είναι όλοι: ο Γερμενής και ο Ηλιόπουλος, ο Μπαρμπαρούσης και ο Αλεξόπουλος, ο Γρέγος, ο Κούζηλος και οι λοιποί συναγωνιστές βουλευτές. Το ερώτημα που τίθεται βεβαίως είναι το εξής: αν έχουμε τόσους πολλούς αρχηγούς, τότε πόσες χιλιάδες είναι τελικά τα μέλη αυτής της εγκληματικής οργάνωσης; Και αυτό το έχει προβλέψει το «έγκριτο και εμπεριστατωμένο» πόρισμα...
Μέλη της εγκληματικής οργάνωσης λοιπόν είναι όλοι... δυνητικά μπορεί να είναι ο κάθε Έλληνας, αρκεί να έχει περάσει μία φορά από τα γραφεία μας, να άκουσε μία ομιλία ή να πρακολούθησε μία εκδήλωση. Και αν νομίζετε πως αστειεύομαι, δας μεταφέρω αυτολεξεί το κείμενο του πορίσματος, για να διαβάσετε και να φρίξετε: «Μέλος της οργάνωσης είναι εκείνος, που υποτάσσει την βούληση του στη βούληση αυτής, χωρίς να είναι αναγκαία και η προσωπική συμμετοχή του στις κατ' ιδίαν πράξεις της οργάνωσης. Η ένταξη του μέλους μπορεί να εκδηλώνεται με τη συμμετοχή σε στρατιωτική εκπαίδευση, εορταστικές συναθροίσεις, σε ομιλίες κλπ με την προπαγάνδα υπέρ της οργάνωσης, με τη χρηματοδότηση ή με άλλες παροχές προς αυτή, με την προσέλκυση νέων μελών ή με άλλου είδους στήριξη της οργάνωσης».
Αυτή η αθλιότητα - πέρα από το χιούμορ με το οποίο την αντιμετωπίζουμε - έχει συγκεκριμένο σκοπό: να θέσει την βάση για να τεθεί εκτός νόμου και εκτός εκλογών το κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Αυτό ομολογεί όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο λάτρης της «τραβεστί πολιτικής» Βορίδης. Από το real fm και την Μακρή, μέχρι το enikos του Χατζηνικολάου δηλώνει κομπάζοντας ότι... «ο Σαμαράς μπορεί να θέσει εκτός νόμου ένα πολιτικό κόμμα». Τις εκτροπές που οραματίζεται η κλίκα Σαμαρά τις έχουν αντιληφθεί όλοι οι Έλληνες πολίτες, ακόμα και όσοι διαφωνούν μαζί μας ιδεολογικά. Αυτό που εισπράττω ως επιμύθιο καθημερινά από την ελληνική κοινωνία είναι η ώριμη πολιτική πεποίθηση ότι: «η Χρυσή Αυγή διώκεται γιατί είναι το μόνο κόμμα που πάει κόντρα στη διαφθορά του πολιτικού συστήματος». 
Φαίνεται πως ακόμα και ο Σύριζα αντιδρά στις αθλιότητες της προδοτικής «Νέας Πασοκρατίας». Διά στόματος του γραμματέα της κοινοβουλευτικής του ομάδος Βούτση, ο Σύριζα τοποθετήθηκε ξεκάθαρα: «Λέω ότι και γίνεται μία μεθόδευση, απ’ ότι φαίνεται, για να τεθεί εκτός νόμου αυτό το κόμμα (Χρυσή Αυγή), άρα λοιπόν έχουμε παιχνιδάκια και σε αυτό το ζήτημα». Σκεπτόμενοι χρησιμοθηρικά οι συριζαίοι δείχνουν να αλλάζουν στάση, καθώς κατανοούν πως αν συνεχίσουν να είναι ουρά του Σαμαρά και του Βορίδη, θα πιάσουν πάτο δημοσκοπικά. Ως Χρυσή Αυγή πάντως δηλώνουμε παγερά αδιάφοροι για την γραμμή που θα τηρήσουν τα κόμματα της βουλής. Έχουμε δίκιο, λέμε την αλήθεια και θα ακολουθούμε τον δρόμο του δικαίου και της αλήθειας μέχρι το τέλος. Κανένας προδότης πολιτικός, κανένας διεφθαρμένος δικαστικός, κανένας συκοφάντης δημοσιογράφος δεν μπορεί να αγγίξει το ακμαίο εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής που έχει πλέον κατακτήσει εκατομμύρια ελληνικές ψυχές, άρα είναι πλέον άτρωτο και πολύ σύντομα θα είναι κυρίαρχο.

Υ.Γ.: Είδηση της τελευταίας στιγμής... το 75% της αδιευκρίνιστης ψήφου στις τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι Χρυσή Αυγή. Μόλις οι ψηφολέκτες πιάσουν οροφή για τον Λαϊκό Σύνδεσμο (γύρω στο 7-10% κατόπιν εντολής του δημοσκόπου), πετάνε τις υπόλοιπες ψήφους μας στην δεξαμενή με τις αδιευκρίνιστες. Έτσι το κόμμα μας παραμένει χαμηλά και η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει στα ύψη!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :