Ο Έρογλου «καρφώνει» τον Ανα(ν)στασιάδη και δικαιώνει το ΕΛΑΜ

Χωρίς σχολιασμό πέρασαν οι δηλώσεις του Έρογλου, όσον αφορά στην αναγνώριση του κατοχικού μορφώματος, αφού καθοδηγούμενοι όλοι σχολίασαν ότι προσπάθησε να επιρρίψει τις ευθύνες για το αδιέξοδο στον πρόεδρο Ανα(ν)στασιάδη, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την στάση που τήρησε στη διάρκεια της άτυπης συνάντησης της Δευτέρας.
Δεν θα σταθούμε στις δηλώσεις του περί μίας κυριαρχίας, ιθαγένειας και Διεθνούς Προσωπικότητας, υποστηρίζοντας πως τυχών λύση πρέπει να προχωρήσει με την διαδικασία του «πάρε – δώσε», ή για να τον συμπληρώσουμε εμείς για να κατανοούν και οι δικοί μας πολιτικάντηδες την διαδικασία του «ΔΩΣΕ – ΔΩΣΕ».
Θα σταθούμε σε αυτό που πέρασε δήθεν απαρατήρητο , τις δηλώσεις όσον αφορά το θέμα της Αμμοχώστου. Ο Έρογλου απέρριψε την πρόταση Ανα(ν)στασιάδη για επιστροφή της κατεχόμενης πόλης στους κατοίκους της με αντάλλαγμα το άνοιγμα του λιμανιού της, του αεροδρομίου και το ξεπάγωμα την ενταξιακής πορείας της Τουρκίας. Κλείνοντας χαρακτήρισε εξωφρενική την πρόταση Αναστασιάδη για επιστροφή της Αμμοχώστου.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δυστυχώς για πολλοστή φορά επιβεβαιώθηκε, όμως αυτή την φορά από τα χείλη του Ντερβίς Έρογλου, που "κάρφωσε" τον αδελφό και καλό του φίλο Νίκο Ανα(ν)στασιάδη που προάγει την αναγνώριση του ψευδοκράτους, μέσω των μειοδοτικών, ανθελληνικών κινήσεών του, που όπως τονίσαμε χιλιάδες φορές θα αποτελέσουν το συγχωροχάρτι της τουρκίας για τα πολιτικά της παιχνίδια. Δυστυχώς θα συμφωνήσουμε με τον Έρογλου ότι οι προτάσεις της ΥΠΕΡπατριωτικής κυβέρνησης του ΔΗΣΥ είναι εξωφρενικές και θα προσθέσουμε επίσης ότι αποτελούν Εθνική Προδοσία.
Η Κύπρος δεν είναι για πούλημα και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι ριψάσπιδες που μας κυβερνούν! Ο λαός μας έχει κρίση και βλέπει τα όσα πράττει και η κυβέρνηση των τσαρλατάνων Εθνικοφρόνων και γιαλαντζί πατριωτών, που στα Εθνικά θέματα είναι ακόμη χειρότερη των προηγουμένων. Και ο νοών νοείτω. 

Γραφείο Τύπου 

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :