Θα μας ακολουθήσεις; Θα στηρίξεις την αλήθεια;


Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την αθωότητά του, το παράλογο, παράνομο και αντισυνταγματικό της κράτησής, αφού δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του.

Ο Αρχηγός ζητά να αντικατασταθεί "με όρους" η προσωρινή του κράτηση, επισημαίνοντας στην προσφυγή του ότι στο πρόσωπό του δεν συντρέχει καμία από τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος για περιπτώσεις προφυλάκισης.

Παραθέτει στην αίτησή του δεδομένα που αποδεικνύουν, ότι δεν υπάρχουν σε βάρος του στοιχεία ή ενδείξεις ενοχής, επισημαίνοντας ότι η δίωξη είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ και η προφυλάκισή του ΑΔΙΚΗ.

Οι Έλληνες Εθνικιστές, εδώ και δυό μήνες, ανέχονται μια ανοησία που πλέον ΔΕΝ μπορεί να συνεχιστεί! Ένας τυχαίος θάνατος ενός νέου ανθρώπου, του Π.Φύσσα, έγινε η αφορμή να ξεσπάσει το μίσος του εναντίον μας ολόκληρο το κατεστημένο παραβλέποντας πως οι ένοχοι είναι ΜΟΝΟ εκείνοι που συμμετείχαν στο φονικό.

Το πως και το γιατί θα αποδειχθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων. 

Έκτοτε το μίσος των καναλιών επί έναν και πλέον μήνα όπλισε το χέρι αδίστακτων δολοφόνων οι οποίοι δολοφόνησαν 2 παλληκάρια. Σε αυτό υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί.

Οι ηθικοί αυτουργοί όμως του Π. Φύσσα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΕΝ είναι ΟΥΤΕ ο Αρχηγός αλλά ΟΥΤΕ και οι εθνικιστές βουλευτές συγκρατούμενοί του, Παππάς και Λαγός. 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ!

Ας χρειάζονται ηθικούς αυτουργούς ας τους αναζητήσουν σε άλλους χώρους. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ:

ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥ! 

  • Να πάψει ΤΩΡΑ να υφίσταται η παράνομη και αντισυνταγματική κολοβή Βουλή των 297. 
  • Να επανέλθουν τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα τους, που εντελώς παράνομα έχουν ανασταλεί. 
  • Η τρομοκρατία και οι δολοφονίες δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές. Η Ελλάδα θα νικήσει...
ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ...;; ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ;;
"Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" BINTEO!!


Κάποτε έλεγες ότι όλοι είναι πουλημένοι. Θύμωνες που δεν υπήρχε κάποιος να τα πει. Απογοητεύτηκες γιατί όλοι σε θυμόντουσαν για την ψήφο. Εξοργίζεσαι γιατί όλοι τους κοιτούσαν να πάρουν και όχι να δώσουν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :