Ε.ΛΑ.Μ: Ούτε οι διώξεις, ούτε οι φυλακές, τίποτα δεν λυγίζει τους EθνικιστέςΜε περίσσια δυναμική και αρτιότητα διεξήχθη την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στη Λευκωσία πορεία διαμαρτυρίας για τους παράνομα και άδικα συλληφθέντες Αρχηγό και βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.
Τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) πορεύτηκαν στους κεντρικότερους δρόμους της πρωτεύουσας ενώ τα συνθήματα ηχούσαν βροντερά στους αιθέρες. Έτσι, πέρασε ατράνταχτα το μήνυμα ότι οι διώξεις και οι φυλακίσεις δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές καθώς και ότι οι ιδέες είναι πολύ δυνατές για να μπορέσουν κάποιοι πολιτικάντηδες να τις φυλακίσουν σε κελιά.Η πορεία κατέληξε στην ελληνική πρεσβεία όπου ο πρόεδρος του κινήματος έδωσε υπόμνημα απαιτώντας την απελευθέρωση των άδικα προφυλακιστέων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.Εκεί το λόγο έλαβε ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Λευκωσίας, Γεάδης Γεάδη, ο οποίος υπερτόνισε ότι οι ιδέες είναι άυλες και τόσο ισχυρές που δεν μπορούν να φυλακιστούν ενώ κάλεσε να μην ξεγελιόμαστε από τα προσχήματα καθώς πρόκειται ξεκάθαρα για πολιτική δίωξη. Ανέφερε ότι έχουμε χρέος προς τους συλληφθέντες συναγωνιστές μας, να ακολουθήσουμε τον δρόμο που χάραξαν παραμένοντας πιστοί στις επάλξεις του αγώνα. Η ομιλία έκλεισε με το μήνυμα μας προς τους διάφορους υβριστές μας, ότι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και είμαστε χιλιάδες.


Έπειτα, το λόγο έλαβε ο πρόεδρος του κινήματος Χρίστος Χρίστου, θυμίζοντας ότι μερικά χρόνια προηγουμένως στέκονταν υπόλογοι με τις ίδιες κατηγορίες απέναντι στον Άγγλο εισαγγελέα οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ.Τόνισε ότι τα μόνα «εγκλήματα» της Χρυσής Αυγής είναι ότι αφύπνισαν τις ελληνικές συνειδήσεις που ήταν βυθισμένες σε λήθαργο, ότι τιμούν αδιάλειπτα τους ήρωες του έθνους και συγκεκριμένα διοργανώνουν την μεγαλειώδη εκδήλωση των Ιμίων, ότι στάθηκαν στο πλευρό του κυπριακού Ελληνισμού κατά το προδοτικό σχέδιο Ανάν καθώς και ότι διοχέτευαν το σύνολο της κομματικής χορηγίας σε κοινωνικό έργο. Κτυπήθηκαν επειδή τόλμησαν να ορθώσουν το ανάστημα τους απέναντι στο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της λήθης και της υποταγής. Κάλεσε άπαντες να παραμείνουν ανυποχώρητοι έως ότου επιτύχουμε τη νίκη.Μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε επιβλητικά ο Εθνικός ύμνος και ο ύμνος του κινήματος, σκορπώντας στην ατμόσφαιρα τόνο εθνικής υπερηφάνειας και αγωνιστικότητας.

Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :