Ο ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ!Σταθείτε λίγο και σκεφτείτε! Αν 30 Χρυσαυγίτες έπαιρναν στο κυνήγι έναν αστυνομικό με πολιτικά, τι θα γινόταν!!!!! 
Ένα μικρό σεμνό σενάριο του τι θα ακούγαμε:
“Aυτό θα ήταν προσβολή στη Δημοκρατία, προσπάθεια ανατροπής του Πολιτεύματος και πλήγμα στην Δημοκρατία μας. Θα κινείτο δε Γη και Ουρανός να βρεθούν οι διασυνδέσεις των 30 με άλλες οργανώσεις και να αποδειχθεί ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός.
Οι 30 θα είχαν συλληφθεί, διαπομπευθεί, ανακοινωθεί τα ονόματα τους, των γυναικών τους και των παιδιών τους. Εκτός από τις Αρχές Αστυνομία, ΕΥΠ, Εισαγγελίες θα είχαν κινητοποιηθεί όλα τα κανάλια, όλες οι εκπομπές αυτών και όλες οι δημοσιογραφικές τους ομάδες, οι οποίες θα ξετρύπωναν οποιοδήποτε φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο των 30 δραστών και τις σχέσεις τους με “ακραίες ιδεολογίες, ηθικές αυτουργίες κτλ κτλ.” ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!
Πρόσφατα όμως σε πραγματικό περιστατικό, οι 30 τραμπούκοι που κατεδίωξαν τον αστυνομικό ήταν Αριστεροί, και ξερουμε όλοι τι τελικά συνέβη. Ο νόμος παραβιάστηκε. Καμία σύλληψη. Κανένα Αυτόφορο. Καμιά διαπόμπευση των δραστών και των οικογενειών τους. Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! Ο αστυνομικός έφταιγε… που βρισκόταν στη Δάφνη, αφού ως γνωστόν η περιοχή αυτή όταν κάνει πορεία ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι εκτός επικράτειας για κάποιους άλλους πολίτες. Σε εκπομπές δε το ίδιο βράδυ “δημοσιογραφάρες” και πασοκοαριστεροί καλεσμένοι τους τολμούσαν και ζητούσαν τη δίωξη του αστυνομικού διότι πυροβόλησε στον αέρα, παρά το γεγονός ότι η συμμορία τον είχε στριμώξει και ήταν βέβαιο πως η ζωή του ήταν σε κίνδυνο…
Όταν μιλάνε για Δημοκρατία, μιλάνε για προστασία του ΠΑΣΟΚΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ… Με την ανοχή του Σαμαρά! Μην ξεχνιόμαστε…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :