Όταν το "συνταγματικό" τόξο παρανομεί: Δολοφονική απόπειρα μέλους της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο


Επίθεση με μαχαίρια και κατσαβίδια δέχθηκε στις 3 Απριλίου 2013 μέλος της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο από παρακρατική συμμορία, αποτελούμενη από επτά άτομα. Οι αναρχοαριστεροί είχαν στήσει καρτέρι στο μέλος της Χρυσής Αυγής έξω από το σπίτι του και του επιτέθηκαν.
Ο συναγωνιστής βρήκε καταφύγιο σε παρακείμενο κατάστημα και τότε οι παρακρατικοί προκάλεσαν φθορές με αιχμηρά αντικείμενα, τόσο στην είσοδο του καταστήματος, όσο και στο αυτοκίνητο του επαγγελματία, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Αμέσως μετά το επεισόδιο, το μέλος της Χρυσής Αυγής μετέβη στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό, κατονομάζοντας τους δράστες, οι οποίοι είναι πασίγνωστοι στην τοπική κοινωνία για την παράνομη δράση τους και την "πολιτική"-παραπολιτική και παρακρατικη δράση τους! Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η τρομοκρατία κατά της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να περάσει και τα σχέδια κράτους και παρακράτους για φίμωση θα πέσουν πάλι στο κενό. Οι δράσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος εντός και εκτός κοινοβουλίου θα συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστικότητα μέχρι την τελική νίκη!
Η Χρυσή Αυγή έχει πολλές υπάρξει το θύμα της βίας των παρακρατικών υπαλλήλων του συστήματος. Αμέτρητα πραγματικά τα περιστατικά κατά τα οποία μέλη και φίλοι του Κινήματος έχουν γίνει στόχοι της βίας των παρακρατικών, οι οποίοι πολλάκις έχουν δράσει συνοδευόμενοι από την αστυνομία. Όμως όλα αυτά τα περιστατικά, πολύ λίγα εκ των οποίων θα σας θυμίσουμε, δεν έτυχαν της προσοχής των ΜΜΕ, αφού δεν ήταν εκμεταλλεύσιμα πολιτικά από τους μνημονικούς πολιτικούς και τα αφεντικά τους.

Βεβαίως, κανένας τότε, ούτε οποτεδήποτε άλλοτε, συνέδεσε τα συγκεκριμένα εγκλήματα με το κόμμα στο οποίο άνηκαν οι δράστες, ζητώντας να κηρυχθεί εκτός νόμου Ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΑΝΤΑΡCIA που τους υπερασπίζεται εναγωνίως!

Τώρα, όμως, σε ένα τυχαίο ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗ, στυγερό δολοφονικό περιστατικό ενός νέου ανθρώπου, στο οποίο η Χρυσή Αυγή δεν είχε, ούτε έχει, γνώση και ανάμειξη, επιχειρείται από σκοτεινά ντόπια και ξένα κέντρα να πιστωθεί ως «έγκλημα της Χρυσής Αυγής», χρησιμοποιώντας την λογική του συμμοριτοπολέμου! Γιατί ΜΟΝΟ εκεί και στις βεντέτες του προηγούμενου αιώνα εφαρμοζόταν η ολοκληρωτική εκδοχή της συλλογικής ευθύνης.

ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dolofonikh-apopeira-apo-parakratikh-omada-kata-melous-ths-chrushs-aughs-sto#.Uj15o9J7Ild#ixzz2fWV87aqH
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :