ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΙΤ: ΑΠΑΓΟΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣτην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο γνωστός σιωνιστής Ντανιέλ Κον (Κοέν) Μπεντίτ, ο «κόκκινος Ντάνυ» του Γαλλικού Μάη του ’68 και χειροκροτητής των νατοϊκών βομβαρδισμών στην ορθόδοξη Σερβία (μαζί με την ομόφυλή του, συμπρόεδρο των «Πρασίνων», Ρεβέκκα Χαρμς) και βέβαια δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στο παγκόσμιο πρόβλημα που ακούει στο όνομα «Χρυσή Αυγή» και να πει τον… καλό του λόγο:

“Εάν αποδειχθεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι υπαίτια για τους φόνους, για τους οποίους κατηγορείται, τότε θα πρέπει να απαγορευθεί. Η κοινωνική βία και ο εξτρεμισμός δεν θα επιλυθούν με την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο ένα κράτος δικαίου, μια δημοκρατία δεν μπορεί να αποδεχθεί την ύπαρξη ενός κόμματος το οποίο σκοτώνει επικαλούμενο λόγους αντισημιτισμού και ρατσισμού. Διότι εάν αποδειχθεί αυτό, τότε η δημοκρατία θα βρίσκεται σε κίνδυνο”.
Βέβαια, για λόγους… αστικής ευγενείας, ο Κοέν Μπεντίτ βάζει και το «εάν αποδειχθεί». Οι Πρετεντέρηδες και οι Σαμαρο-βενιζελο-τσιπρο-κουβελο- κουτσουμπο-καμμένοι όχι!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :