ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!Κόβει και ράβει η κυβέρνηση μέσα στον πανικό της για την διαρκώς αυξανόμενη επιρροή της Χρυσής Αυγής. Έτσι, όπως πληροφορούμεθα, μετά από το πρόσφατο δείπνο των δημάρχων της ΝΔ με τον πρωθυπουργό  σε γνωστή ταβέρνα, η κυβέρνηση σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αυξήσει το εκλογικό μέτρο των δημοτικών εκλογών, από 5 σε 7%! Σκοπός τους είναι να υποχρεώσουν τα μικρότερα κόμματα (ΠΑΣΟΚ, κόμμα Καμμένου, κόμμα Κουβέλη, γιατί όχι και το ΚΚΕ…) σε συνεργασία, είτε με την ΝΔ είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να αποτρέψουν την κάθοδο στις εκλογές των λεγόμενων «ανταρτών», που συνήθως είναι οι δυσαρεστημένοι από τη μη λήψη χρίσματος των «μεγάλων» κομμάτων», έτσι ώστε να μην υπάρξει πολυδιάσπαση των συνδυασμών του… συνταγματικού τόξου και το εκμεταλλευτεί αυτό η Χρυσή Αυγή!


Τι άλλο θα κάνουν άραγε οι κάργα… δημοκράτες εκλογομάγειροι, για να εμποδίσουν την κατάκτηση των δήμων από την Χρυσή Αυγή;

(ΥΓ): Υπάρχει λύση! Να ορίσουν το εκλογικό μέτρο ειδικά για τους συνδυασμούς που θα υποστηριχθούν από την Χρυσή Αυγή, όχι στο 7, αλλά στο… 27%!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :