Άγριο κράξιμο σε Φώφη και Πάκη - ΒΙΝΤΕΟΟι μνημονιακοί «παλεύουν» να καταφέρουν πρωτογενές πλεόνασμα και ο κόσμος τους κυνηγάει. Γιατί άραγε;
Εργαζόμενοι στην ΛΑΡΚΟ που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι έξω από την Βουλή, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, τόλμησαν και τα έβαλαν με το «θηρίο», το πρώην υπουργό και νυν βουλευτή της ΝΔ Προκόπη Παυλόπουλο.


Ο Παυλόπουλος δέχθηκε νερά και μπουκάλια την ώρα που προσπαθούσε να μπει στην Βουλή από την κεντρική είσοδο. Όμως δεν είχε σκεφτεί ότι θα ήταν αποκλεισμένη από τα ΜΑΤ λόγω της συγκέντρωσης. Έτσι, επιχείρησε να μπει από την πλαϊνή είσοδο περνώντας μέσα από το πλήθος. Μόλις οι συγκεντρωμένοι αντιλήφθηκαν την παρουσία του, άρχισαν να τον γιουχάρουν και να τον προπηλακίζουν.Κάποιοι φώναζαν "κλέφτες - κλέφτες". Εκείνος προσπάθησε ατάραχος να τους αποφύγει και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του αλλά την ώρα που έμπαινε σε αυτό, του πέταξαν μπουκάλια με νερό.


Έντονες αποδοκιμασίες και παραλίγο προπηλακισμούς δέχθηκε χθες η πασόκα Φώφη για τον ξαφνικό θάνατο της αμυντικής βιομηχανίας. Η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας, Φώφη Γεννηματά κατά την αποχώρησή της από το υπουργείο Οικονομικών, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την τύχη της ΕΛΒΟ και της ΕΑΣ αισθάνθηκε την «αγάπη» των εργαζομένων στην ελληνική αμυντική βιομηχανία. Μάλιστα οι αποδοκιμασίες των παρισταμένων έφτασαν μέχρι του σημείου ορισμένοι να επιχειρήσουν να την προπηλακίσουν όταν άκουσαν την υπουργό να τους ανακοινώνει πως η κυβέρνηση εμμένει στην πρότασή της. Η πασόκα Γεννηματά γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση δυνάμεων των ΜΑΤ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :